10 tips til VVS-dagene!

Nå nærmer vi oss oppstartdato for VVS-dagene i Lillestrøm den 17. oktober. Selv om det aller viktigste er på plass nå, er det enda småting som gjenstår –  både for oss som arrangør, men også dere som utstillere.

Her kommer noen tips og opplysninger til hva dere kan gjøre for å få mest mulig ut av VVS-dagene! (Kontaktinformasjon til punktene følger nederst)

 1. Møterom

  Vi har enda flere møterom enn hva vi har hatt før! Dersom du trenger møterom under messen, har vi fortsatt ledige rom for 15 til 45 personer. Her kan du ta imot kunder, arrangere kurs og seminarer.

 2. Catering

  Hvis ønskelig er det muligheter for servering av enkel mat på din stand.

 3. Utstyr til stand

  Har du glemt å bestille strøm, lys eller tepper, må du ikke vente lengre. Du bestiller direkte fra Messekatalogen eller se kontaktinformasjon lenger ned.

 4. Kundearrangement

  Dersom du skal arrangere seminarer eller andre typer arrangementer, kan vi markedsføre dette gjennom vårt fagprogram.

 5. Parkeringskort for utstillere

  Dersom du skal parkere ved messen, lønner det seg å bestille parkeringskort hos service@messe.no. Kortet hentes på Servicesenteret i Glassgaten.

 6. Handlekonto

  Dersom du ønsker å kjøpe mat eller drikke på våre serveringssteder uten å måtte betale underveis, kan du opprette en praktisk handlekonto hos Thon Hotel.

 7. After dark

  Her kan du invitere dine kunder til et eget arrangement på din stand etter stengetid på onsdag og torsdag. Du kan servere hva du måtte ønsker av mat og drikke på standen.

 8. New Ways of Learning

  Bli en del av vårt rikholdige fagprogram. Du har i år mulighet til å holde presentasjoner, foredrag og miniseminarer på egen stand. I år handler alt om å trekke riktige besøkende til stand. Mange har benyttet seg av tilbudet, men vi har plass til flere.

 9. Pressedekning

  Ønsker du pressedekning før messen må du ikke nøle med å sende oss dine nyheter. Vi ønsker gjerne å markedsføre dine innovasjoner på våre digitale flater før messen.

 10. Sikre deg gratis stand på VVS-dagene 2020!

  De beste utstillerne har flest kunder på standen sin, og har invitert disse på forhånd.
  Ta kontakt med din kunder i dag, inviter dem til messen og be dem om å registrere at de er invitert av deg!

  De 50 beste utstillerne er med på trekning av en 50 kvm. gratis stand på messen i 2020. Få kundene dine til å melde seg på her!

Møterom:
Henrik Sakshaug
Tlf. 95801805
henrik@skarland.no

Catering, handlekonto og Afterdark:
Helene Mathé Rustad
Tlf: 45240267
arena.messe@olavthon.no

Utstyr og Parkeringskort:
service@messe.no

Learning points og kundearrangement:
Arne Markussen
Tlf. 41612776
arne@vvs-foreningen.no

Pressedekning:
Ailinn Martinsen Staurvik
Tlf: 94332244
ailinn@skarland.no

Share this: