FÅ HJELP MED MARKEDSFØRINGEN

På vegne av våre utstillere, har vi i VVS-dagene forhandlet frem gode priser hos våre samarbeidspartnere  Bonobos Production og Digital Opptur. Disse kan bistå med både produksjon av reklame og kanalvalg og publisering av kampanjer i sosiale medier.

 

Våre samarbeidspartnere er:

I Bonobos kan vi sosiale medier og leverer alltid topp kvalitet i alle ledd. Vi sørger for at dere når deres mål på en lønnsom måte, ved å tilby løsninger tilpasset deres behov. I prosessen er vi tilgjengelige, fleksible og kostnadseffektive.

Innhold som treffer målgruppen bidrar til at deres langsiktige mål om å bygge merkevare eller mer kortsiktige mål, som å øke salg eller påmelding i en periode, nåes på en kostnadseffektiv måte.

Sosiale medier er kanskje den viktigste plattformen for å bygge en levende merkevare i dagens samfunn. Her har man en ypperlig mulighet til å gjøre merkevaren sin gjenkjennelig og attraktiv for kunden. Vi har spisskompetanse på å planlegge og produsere innhold for sosiale medier for å nå dine mål. Få en gjennomgående tone og stil i kommunikasjonen som målgruppen ønsker å se, post regelmessig og ha en dialog med kunden.

Se mer under for hva Bonobos kan tilby:

 MARKEDSFØRINGSPAKKE FRA BONOBS

 

 

Digital Opptur

Digital Opptur hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler enten det er å få flere til å besøke nettsiden din, eller få flere til å konvertere og kjøpe noe. Vi tilbyr både rådgivning, kurs, opplæring og løpende drift innen tjenester som:

  • SEO – Søkemotoroptimalisering
  • Google AdWords
  • Bing Annonsering
  • Facebook
  • Analyse
  • Optimalisering
  • Workshop
  • Digital Strategi

Digital Opptur er opptatt av å sette seg godt inn i kundenes hverdag, samtidig som vi skal gi tydelige råd og anbefalinger. Alle ansatte i Digital Opptur er over gjennomsnittet glad i å måle og skape gode resultater.

Se mer under for hva Digital Opptur kan tilby:

 MARKEDSFØRINGSPAKKE FRA DIGITAL OPPTUR

 

Share this: