Free Energy: – De mest engasjerte aktørene møter vi på VVS-dagene

Derfor deltar Free Energy på VVS-dagene i oktober.

Hallene i Norges Varemesse fylles til det som i oktober blir Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk i 2018.

– Det er stor pågang fra leverandører og produsenter som ønsker å vise seg frem for tusenvis av interesserte besøkende på VVS-dagene i oktober. VVS-dagene er en effektiv salgsarena og det er kamp om utstillerplassene, sier prosjektleder Henrik Sakshaug.

Aldri i tvil om å delta

Det at VVS-dagene er en effektiv salgsarena, er en av grunnene til at administrerende direktør i Free Energy Innovation, Marcus Kanewoff har sikret seg plass på årets messe.

– Jeg har vanskelig for å se hvordan leverandører, installatører og kunder kan møtes på en mer kostnadseffektiv og hyggelig måte. De som deltar og besøker VVS-dagene er de mest engasjerte aktørene i bransjen. Vi deltok både i 2014 og 2016 og var aldri i tvil om vi skulle være med i år. En stor del av vår kundebase består av kunder som vi har møtt på tidligere messer, forteller Kanewoff.

Selskapet er i sterk vekst og Kanewoff vil bruke VVS-dagene til å møte både installatører og fremtidige medarbeidere som er interessert i miljø- og energieffektive løsninger for boligoppvarming og tappevann.

Lanserer nye konsepter

– På messen møter vi også eksisterende kunder, kunder som vurderer å satse mer på energisystemer og helt nye kunder som vi aldri har møtt før.

Selskapet er godt i gang med forberedelsene til VVS-dagene i oktober hvor de presenterer flere nye konsepter.
– Vi kommer med en ny serie HYSS- Hybrid Solar System for næringsbygg med inverterstyrte inverterstyrte kompressorer opp til 100 kWh, og som kan seriekobles opp til mer enn 500 kWh. Mange kunder har ventet på dette fordi sparepotensialet i næringsbygg er høyt. Det samme er viljen til å investere i solenergi. Vårt eksisterende HYSS-program opp til 12 kWh for boliger har blitt oppgradert til Modell X for enklere installasjon og service. Den kommer også som delbar modell, både vekt- og høydemessig. Det at den er delbar gjør det mindre belastende for ryggen til installatøren. Det igjen gjør at vi kan akselerere arbeidet med å skifte ut de vel 60.000 oljefyrene som nå står og venter på oss, sier Kanewoff.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: