GK Rør kommer til VVS-dagene!

GK er Norges ledende tekniske entreprenør og servicepartner innen fagområdene ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, sikkerhet og rør. På VVS-dagene representeres ventilasjonsavdelingen, men nå også rør-avdelingen. Distriktssjef i GK Rør, Erland F. Grjotheim forteller at de ønsker å nå ut til den yngre målgruppen i bransjen.

–  GK Rør er primært på messen for å treffe folk. Vi håper å få vist oss frem til potensielle lærlinger og til personer som vil fullføre ingeniørutdanningen i løpet av 2019 eventuelt 2020. Det er viktig for oss å få presentert mangfoldet i GK konsernet, sier F. Grjotheim.

Lærlingbedrift

GK-konsernet omsetter for om lag seks milliarder norske kroner i året og lærling-ordningene deres viser seg å være en stor ressurs for de interne avdelingene, men også generelt for bransjene de jobber i. GK Rør ble startet i 2012 og er en relativt ny del av konsernet, men har allerede over 100 lærlinger.

– Vi tilbyr en mulighet til nyutdannede ved å lære de håndverket skikkelig og å åpne for tverrfaglig kompetanse som både vi, samarbeidspartnere og ikke minst lærlingen drar nytte av. Dersom en rørlegger begynte å jobbe i service på kulde kan han komme over på rør senere. Du kan altså bli i samme konsern selv om du vil prøve noe nytt, forklarer F. Grjotheim.

GK-konsernet er også tilstede på karriere- og utdanningsmesser, samt universiteter over hele landet for å rekruttere nye talenter på forskjellige fagområder.

– Som alle andre bedrifter så kjemper vi om ressursene. Gode rørleggere, prosjektledere, ingeniører er vanskelig å få tak i og vi har troen på å treffe de tidlig i prosessen, legger F. Grjotheim til.

VVS-dagene

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk, og det er nettopp det GK Rør vil dra nytte av på arrangementet. De har ikke de største forventningene til VVS-dagene i år, men ønsker å være tilstede, og ser på messa som en god arena for å rekruttere nyutdannede eller de som nettopp har startet sin karriere.

– Vi skal møte folk i bransjen, lære av hverandre og vise de som er nye i faget hvilke muligheter som er her. Standen vil være bemannet med sentrale personer fra GK Rør og yngre relativt nyutdannede. Vi mener at vi kan sende de i riktig retning, sier F. Grjotheim avslutningsvis med et smil.

For å møte GK Rør på stand C01-41b – meld deg på VVS-dagene her!

Share this: