Grohe sjarmerte OsloMet-studenter

Grohe har laget et arrangement bare for studenter under årets messe.

– Med et slikt opplegg er det enklere å få engasjert studentene.

Jonathan Lundblad og Torger Strandli står bak arrangementet som er ment å engasjere studentene ved OsloMet Energi og Miljø.

Miniseminar og omvisning

41 studenter deltar på arrangementet, som inneholder et miniseminar hvor studentene får vite litt generelt om VVS-bransjen, hvorfor Grohe stiller ut på VVS-dagene, og hvorfor de er relevante for fremtidens ingeniører. Samt en omvisning på standen.

– Vi satt sammen dette opplegget fordi vi visste hva vi kunne trengt da vi var studenter, med et slikt opplegg er det enklere å få engasjert studentene. Det har ikke vært så bra studentoppmøte på messa tidligere år, sier Lundblad, som ønsker en karriere i VVS-bransjen, og jobber deltid i teknisk avdeling i Grohe imens han fullfører studiene ved OsloMet Energi og Miljø.

– Jeg var ivrig etter å komme ut i bransjen så tidlige som mulig. Det har vært en fantastisk sted å jobbe ved siden av studiene.

Et lite innblikk i bransjen

Nora Andreassen (21) er en av studentene som tok turen til messa for å høre mer om VVS-bransjen og Grohe.

– Jeg er interessert i å se hva som tilbys. I fremtiden har jeg lyst til å jobbe med fornybar energi. Jeg har ikke visst så mye om hva VVS-bransjen, før i dag, sier hun.

Share this: