Høiax gjentar suksessen fra VVS-dagene 2016

Norges eldste produsent av varmtvannsberedere treffer du på VVS-dagene i oktober.

Hallene i Norges Varemesse fylles til det som i oktober blir Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk i 2018.

– Det er stor pågang fra leverandører og produsenter som ønsker å vise seg frem for tusenvis av interesserte besøkende på VVS-dagene i oktober. VVS-dagene er en effektiv salgsarena og det er kamp om utstillerplassene. Det er det ingen tvil om, sier prosjektleder Henrik Sakshaug.

Et av selskapene som har sikret seg plass er Høiax –  Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Høiax er en komplett systemleverandør av varmtvannsberedere, varmepumper, pressystemer, systemvarer for tappevann, avløpsrør, gulvvarme til boliger og større anlegg. Høiax ble grunnlagt i 1927 og har hovedkontor og produksjon i Fredrikstad. Høiax har også butikker og salgsavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen (agentur). Produktene selges direkte til rørleggeren, ikke via grossist.

Mange nye produkter

– Det var flere år hvor vi ikke var med på VVS-dagene, før vi deltok i 2016. Det var så vellykket at vi bestemte oss umiddelbart for å delta i 2018. Vi er godt i gang med planleggingen og gleder oss til å vise frem mange nye produkter, sier administrerende direktør Thomas Buskoven.

Prosjektleder Sakshaug er glad for at Høiax kommer tilbake på årets messe.
– Høiax er en spennende bedrift som er dyktig på innovasjon og utvikling. De utvikler, produserer og selger alt selv, og har et stadig voksende varesortiment. De hadde en flott stand på messen i 2016 og vi gleder oss til å se hva de kommer med i år, sier Sakshaug.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: