Ekspert på pumpeinstallasjon? Test deg selv på Grundfos-standen

Spennende produkter og installatørkonkurranse skal sikre mange besøkende til Grundfos Norge sin stand på VVS-dagene.

Grundfos Norge har vært fast innslag på VVS-dagene siden 2006. Målgruppen er enkelt og greit alle som er interessert i pumper og pumpeteknologi.

– Vi deltar på VVS-dagene for å vise nyhetene og produktløsningene våre. Vi skal møte nye og eksisterende kunder, forteller utstillingsansvarlig Terese Lunde.

Selskapet har rundt 75 medarbeidere og ledes av administrerende direktør Truls Lystang, som også er Area manager director for Norden.

Mesterskap på standen

Grundfos skal også arrangere Installer Championship, en konkurranse der installatørene skal få vise hva de duger til.

Tidligere i år arrangerte de en tilsvarende konkurranse i Milano, der Caverion-rørlegger Marius Silden forsvarte Norges ære.

Salgsselskap

Grundfos Norge er det danskeide konsernets selvstendige salgsselskap med ansvar for markedsføring, service og salg av Grundfos-produkter på det norske markedet.

To salgsteam og et serviceteam som betjener norske pumpekunder bygg og anlegg, vannforsyning, industri og avløp. I tillegg består salgsorganisasjonen av teamfunksjoner innenfor internsalg, logistikk, prosjektsalg, markedsføring og økonomi.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: