Klart Vann: Spesialist på vannbehandling

Klart Vann AS er kompetansesenter, produsent og distributør av ulike typer vannbehandlingsprodukter, løsninger, komplette systemer og service. Klart Vann AS har deltatt på VVS-dagene hvert år siden 2010. I oktober er de tilbake. Og de gleder seg.

– VVS-dagene er en god arena til å vise frem våre produkter, treffe flere av våre faste kunder og ikke minst komme i kontakt med nye kunder og samarbeidspartnere. Messen samler både små og store aktører og det er en fin plass å følge med på utviklingen i markedet, sier utstillingsansvarlig Ina Bryne hos Klart Vann AS i Sandnes i Rogaland.

Høye forventninger

Selskapet leverer produkter, prosjekter og tjenester innen drikkevann, prosesser, industri, næringsmiddel, sykehus, varme- og kjøleanlegg, badeanlegg, fiskeoppdrett og skipsindustrien. Ida Bryne forventer stor deltakelse og mange besøkende til standen under årets VVS-dagene.

– Å delta på messen er en stor investering og vi har derfor alltid høye forventninger. Vi har mye å tilby og håper folk tar turen innom for å høre hva vi har å tilby av vannbehandlingsprodukter og – systemer.

Bryne gleder seg til å vise fram bredden i produktsortimentet.
– Vi har både nye produkter, flere ansatte og ny nettside siden sist vi deltok på VVS-dagene. Vi merker økning av forespørsler og utvider flere av våre markedsområder. Vi ser frem til å vise at vi ikke bare er en lagerførende vannbehandlingsbedrift, men også en produsent og samarbeidspartner, understreker Ina Bryne.

Meld deg på VVS-dagene her

Vokser i proffmarkedet

Selskapet ble startet i 2006 og har i dag 12 ansatte. Daglig leder og eier er Geir Kjærland. I 2016 omsatte selskapet for 18,5 millioner kroner.

Høydepunkter den siste tiden?
– Vi vokser på proffmarkedet og signerte i år vår største enkeltleveranse. Flere spennende og store prosjekter pågår med fokus på videreutvikling og forskning, svarer Bryne.

Gledesspreder og forbilde

Hun trekker gjerne fram et internt forbilde:
– Sivilingeniør Irene Landa er et veldig godt forbilde i bedriften. Hun er faglig sterk, har en unik kompetanse og er en gledesspreder for hele teamet. Står vi fast ved noe og trenger å lufte ideer, kan vi stole på at Irene hjelper til. Vi er stolte av å ha henne med på laget.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: