Learning point: Bransjeendrende smartløsninger!

Inneklimaleverandøren Swegon leverer produkter og smartløsninger i ventilasjonsbransjen. De har et stort fokus på klima og komfort med bærekraft i sentrum. Avdelingsleder for aggregat hos Swegon, Vergel Bagayan forteller at på VVS-dagene vil de vise frem hele produktsortimentet. De deltar også i «New ways of learning» med tre mini-seminar på sin 100 kvm stand D02-18.

– Vi skal dra frem produkter og løsninger som vi er spesielt stolte av. Det er blant annet smartere boligventilasjonsløsninger, WISE som er fremtidens behovsstyrte smartløsning og aggregat med en unik varmepumpestyring, sier Bagayan.

Skal du på VVS-dagene? Registrer deg på forhånd her så slipper du kø!

Smart behovsstyrt ventilasjon – WISE

Digital teknologi – IoT – gir bransjen helt nye muligheter for å kvalitetssikre et godt inneklima med lavest mulig energiforbruk. En ny trådløs smartløsning fra Swegon er WISE, behovsstyrt ventilasjon, som gir mulighet for å ventilere etter varierende behov. Dette er både miljøvennlig og økonomisk! Løsningen åpner for uante muligheter i fremtidens smartbygg.

– Behovsstyrt er nåtidens teknologi innenfor smartløsninger, og ved hjelp av blant annet trådløs radiokommunikasjon, sørger WISE for at inneklimaet tilpasses etter behovet i lokalet. Vi driver med produktutvikling hele tiden, noe som bidrar til at vi har vært med på å endre bransjestandarden, sier Bagayan.

Aggregatstyrt varmepumpeløsning

Det var ikke enkelt å kun velge tre punkter å presentere på «Learning Point». Swegon har et veldig bredt sortiment, men følte det var hensiktsmessig å gå igjennom den unike løsningen for aggregatstyrt varmepumpe.

– Denne nye løsningen går ut på energieffektivisering av ventilasjonssystemer. Miljø, bærekraft og energi vil være en rød tråd på vår stand gjennom hele messa, og derfor ville
vi vise frem dette, fortsetter Bagayan.

Swegon ønsker å fremme helse og komfort gjennom godt inneklima i bygninger, med minst mulig miljøbelastning.

VVS-dagene og messefest!

– Vi ønsker å møte eksisterende bransjekolleger og kunder, og føler vi kan nå ut til de fleste med VVS-dagene. Forventningene er større nå enn sist, og vi håper på enda flere besøkende og nye relasjoner, forteller Bagayan.

Fredag 19. oktober er alle velkomne til å delta på Oktoberfest hos Swegon etter VVS-dagene.

– Her vil det bli underholdning, pølseservering og premieutdeling. Vinneren må være tilstede for å motta premie, avslutter Bagayan.

Skal du på VVS-dagene? Registrer deg på forhånd her så slipper du kø!

Share this: