Learning point: Der ingen skulle tro, noen kunne ha do

Norsk topografi og arbeidsplasser i ugunstige forhold byr på mange utfordringer med tanke på vann- og avløpsløsninger. Cinderella Eco Group leverer en løsning på problemet med miljøvennlige forbrenningstoaletter, uavhengig av infrastruktur.

Kommunikasjonsdirektør, Thomas Krogedal i Cinderella Eco Group forteller at på VVS-dagene ønsker de å presentere toaletter som fungerer godt der sanitære fasiliteter ikke har vært mulig før.

– Våre toalettløsninger har blitt benyttet langt utover det å være et hyttetoalett. For eksempel foringsplattformer i Skottland, heisekraner i Nederland, gruvedrift i Australia, service-tog i Østerrike og tårnene til Storebæltbroen i Danmark for å nevne noe

Skal du på VVS-dagene? Husk å registrere deg på forhånd her!

Bærekraftig læring

Forbrenningstoaletter er toaletter med en teknologi som håndterer alt avfallet i en og samme prosess. Gjennom forbrenningsteknologien blir væske fordampet og fast avfall gjort om til ren aske, som er enkelt å kvitte seg med. Asken kan til og med benyttes som gjødsel!

– På vårt «Learning point» skal vi i hovedsak presentere modellene vi har rettet mot hus, hytte og proff-marked. Vi vil treffe rørleggerne, entreprenørene og fagmiljøet, og utveksle kunnskap samt oppdatere bransjen på produktene våre, sier Krogedal.

Viktig fokus for Cinderella Eco Group er bærekraft og miljø. Selv om løsningen allerede nå er veldig miljøvennlig, vil de ha strengere krav til miljøsertifiseringer hos alle leverandører, og partnere i tilknytning til produktene.

– Vi strekker oss etter FNs 17 bærekraftmål og vil lære kundene våre om hvordan vi kan være mer miljøbevisste slik at det totale produktet vi leverer er bærekraftig, fortsetter Krogedal.

Vil møte kundene på VVS-dagene

På stand C04-24 kan du møte menneskene bak Cinderella Eco Group. Du er velkommen til å gi feedback og å stille spørsmål om miljøvennlige løsninger, produktene og installasjon.

– Vi syns det er gøy å treffe våre kunder, de vi selger til daglig. Selv om det er vi som skal lære bort og vise noe, ønsker vi også å lære litt om hvordan vi kan blir flinkere til å kommunisere med de viktigste kundegruppene våre, avslutter Krogedal.

New ways of learning er et nytt konsept for VVS-dagene som innebærer korte seminarer hos enkelte av utstillerne på messen. Du finner tid og sted for mini-seminarene på alle stands merket med «Learning point» i årets fagprogram. Programmet er delt inn i kategoriene; varme, ventilasjon og sanitær slik at du som deltaker enkelt kan finne frem til hvilket Learning Point du ønsker å besøke.

Skal du på VVS-dagene? Husk å registrere deg på forhånd her!

Share this: