Olimb presenterer ny teknologi på VVS-dagene

Olimb Rørfornying AS er å regne som fast innslag under VVS-dagene. I år skal selskapet blant annet vise nyheter for rørfornying med LED-teknologi.

Selskapet har hovedkontor i Råde i Østfold og kommer også i år til VVS-dagene på Norges Varemesse i Lillestrøm 19.-21. oktober.

Treffe nye, pleie gamle

Kundene står i sentrum hos Olimb, som er en betydelig aktør innen vann- og avløpssektoren i Norge, og har spesialisert oss på fornyelse av rør både innvendig og utvendig.
– På VVS-dagene skal vi treffe nye kunder og pleie kontakten med de eksisterende, sier kommunikasjonssjef Irene Fossen i Olimb Rørfornying AS.
Besøk til standen skal sikres med å sende ut invitasjoner på forhånd og å lage en spennende stand. Sentrale målgrupper er rådgivende ingeniører, kommuner (VA) og rørleggere.

LED-teknologi

Selskapet skal også vise nyheter under VVS-dagene:
– LED-teknologi til bruk ved rehabilitering av rør er nyheten vi kommer med i år, forteller Fossen.
2017 ble spennende for Olimb. Da fikk selskapet danske Peer Aarsleff AS inn som ny eier.

Tjener gode penger

Regnskapstallene for 2017 viser en omsetning på 180,6 millioner kroner og et driftsresultat på bunnsolide 37,1 millioner kroner. Selskapet hadde ved årsskiftet 109 ansatte.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: