OM VVS-DAGENE

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk.

Det er den største arenaen for leverandører, produsenter og fagfolk innenfor varme, ventilasjon og sanitær og samler ca 11.000 bransjefolk fra hele landet. Her presenteres det siste innen teknologi og utvikling for bransjen med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon. Messen arrangeres annethvert år og går av stabelen neste gang 17.-19.oktober 2018 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening (VVS-foreningen) er arrangør av VVS-dagene. I samarbeid med sentrale organisasjoner er messen en unik markedsplass for utstillere og besøkende. Det arrangeres også en rekke interessante og aktuelle fagseminar.

VVS-dagene ble arrangert første gang i 1982 i Inforama i Sandvika utenfor Oslo.

Den var da Norges eneste messe innen VVS-teknikk. I løpet av tiden frem til i dag, har VVS-dagene vokst til å bli Norges største messe innenfor VVS. Den har også utviklet seg til å bli en internasjonal møteplass med utstillere fra Sverige, Danmark, Finland og Europa for øvrig.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: