Systemair vant middag til VVS-dagene – tar med damene!

Systemair ble trukket ut som den heldige vinneren av hamburgerkonkurransen til VVS-dagene. Premien er et gavekort på den kjente burgerrestauranten Døgnvill, hvor ventilasjonsleverandøren planlegger å invitere damene.

– Dette er kjempegøy og overraskende, sier salgsingeniør Merete Øino hos Systemair.

Hun meldte bedriften på konkurransen ved å kommentere et innlegg på VVS-dagenes Facebook-side og gleder seg over å ha stukket av med premien.

Hvorfor damene?

Etter å ha mottatt premien begynte diskusjonen om hvem som skulle tilgodeses med hamburgermiddagen og etter hvert falt det naturlig at vi ville slå et slag for damene sier administrerende direktør i Systemair, Bjørn-Osvald Skandsen.

– Jentene i bransjen er flinke nettverksbyggere og bidrar med å dra i gang sosiale ting som alle andre i bransjen også drar nytte av. Det er hyggelig å kunne gi litt tilbake.

Skandsen synes også jentene tar ledelsen på andre områder.

– Jeg opplever at damer gjerne er mer åpne for nye ideer og tenker mer utover det tradisjonelle som er en fordel for virksomheten. De er også flinke til å kommunisere og det vet vi er en nøkkel for å unngå misforståelser og feil i komplekse prosjekter, fortsetter Skandsen.

– Vi ønsker å invitere kvinnelige rådgivere og entreprenører, som vi er i tett dialog med, legger Merete Øino til.

Meld deg på VVS-dagene her

Nyheter og en digital fremtid

Systemair er leverandør av produkter til ventilasjonsbransjen, og en pådriver for innovasjon og nyutvikling.

Hva skal dere gjøre på VVS-dagene?

– Vi har jo noen nyheter som vil gleder oss veldig til å vise frem, sier Merete Øino, men hun vil ikke avsløre for mye.

– Det vi kan si er at digitaliseringen er i ferd med å treffe vår bransje også, og vi ser at det nå handler om mer enn gøyale dingser og morsomme apper. I dag handler det om å få alle systemene til å snakke med hverandre og fungere sammen i driftsfasen. Derfor kommer vi med en helt ny serie aggregater hvor automatikken og styringen av dette er på en helt ny plattform som skal være lettere å integrere mot annen automatikk. Det er helt klart det mest moderne i bransjen, forteller administrerende direktør Bjørn-Osvald Skandsen som håper at flere henger seg på den digitale trenden.

Ta pulsen på bransjen

Merete Øino beskriver VVS-dagene som en fin arena å møte kundene sine på og at det er spennende å se hva andre har å tilby og få en titt på hva som kommer.

– Det er en måte for å ta pulsen på bransjen og få et inntrykk av hvordan det faktisk går. Det er jo bare annethvert år og man kan indirekte oppleve om det er en positivitet eller en resignasjon blant utstillerne og kundene. Vi gleder oss og håper at jentene får en hyggelig middag og at dette bidrar til å videreutvikle den tette og gode kommunikasjonen vi alle har nytte av, avslutter Øino.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: