Unik mulighet til utstillerne: Bli en del av fagprogrammet

Nå gir vi deg som utstiller på VVS-dagene 2018 en mulighet til å bli en del av vårt rikholdige fagprogram.

Hold miniseminar på standen din.

Og vi sender kundene til deg.

Dette er NEW WAYS OF LEARNING.

Borte er seminarrom og egne scener hvor KUN noen få utvalgte utstillere får lov til å presentere seg. I år handler alt om å trekke riktig besøkende til din stand.

Velg kategori

Blir du en del av VVS-dagenes fagprogram vil du få en unik mulighet til å trekke besøkende som er interessert i dine løsninger til din stand.
Vårt fagprogram deles inn i tre kategorier: VARME, VENTILASJON OG SANITÆR. Dere velger selv hvilken kategori dere vil listes under.

3 x 3

Tre ganger om dagen (onsdag, torsdag, fredag) tidspunkt bestemmer dere selv, kan dere holde miniseminar på deres stand. Vi anbefaler maks 15. minutter. Utstillere som deltar i fagprogrammet får merket sin stand med LEARNING POINT. Fagprogrammet blir markedsført i alle våre kanaler i tiden frem til messestart. De besøkende vil få utdelt fagprogram ved inngangen.

Hva skal vi snakke om?

Som utstiller står dere fritt til å bestemme vinkling og tema. Vi har gjort undersøkelser mot besøksmålgrupper som kan hjelpe dere å velge riktig vinkling. Utover dette anbefaler vi at man tar tak i en problemstilling, en utfordring på kundesiden eller vinkler det mot nye produkter og løsninger som markedet etterspør.

Får alle plass i fagprogrammet?

I utgangspunktet er alle utstillere på VVS-dagene velkomne til å bli en del av messens faglige program. Men for å sikre at dere kommer med, trenger vi tilbakemelding så raskt som mulig.

Koster det noe å delta?

Nei, dette er helt gratis!

Trenger du mer informasjon?

Da hjelper vi deg gjerne. Kontakt programansvarlig Jan Erik Røine på telefon 92 62 32 98 eller e-post jan.erik@skarland.no

Allerede klar til å si JA?

Da trenger vi litt informasjon fra deg.

Send en e-post til jan.erik@skarland.no med:

Navn på utstiller:

Eks: Lufteksperten AS

Kategori:

Eks: Ventilasjon

Tittel på foredrag:

Eks: Eurovent – hva kommer i 2019?

Tidspunkt (3 ganger pr. dag) OBS: MESSENS ÅPNINGSTIDER: Onsdag- Fredag 09-17.

Onsdag 17. oktober:

Eks: 11.00, 13.00, 14.30

Torsdag 18. oktober:

Eks: 11.00, 13.00, 14.30

Fredag 19. oktober:

Eks: 11.00, 13.00, 14.30

 

Håper dere blir med!

 

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

 

Meld deg på VVS-dagene her

 

Share this: