Camfil – verdens ledende leverandør av renluftløsninger stiller ut på VVS-dagene i oktober

Hallene i Norges Varemesse er i ferd med fylles til det som blir Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk i 2018.

Det er stor pågang fra leverandører og produsenter som ønsker å vise seg frem for tusenvis av interesserte besøkende på VVS-dagene i oktober. VVS-dagene er en effektiv salgsarena og det er kamp om utstillerplassene. Det er det ingen tvil om, sier prosjektleder Henrik Sakshaug.

Viktig arena

Et av selskapene som har sikret seg plass er Camfil – verdens ledende leverandør av renluftløsninger. Camfil er spesialist i å levere produkter og tjenester som bidrar til bedre helse, mindre energiforbruk og høyere produktivitet.

– En bransje uten en messe er en fattig bransje. Vi ønsker å være tilstede for å støtte bransjen, men også fordi det er en viktig arena for oss. I tillegg har vi god dialog med arrangøren og vi jobber sammen om å tilrettelegge for at ventilasjonssegmentet i bransjen løftes frem under årets messe, sier administrerende direktør i Camfil, Jan-Erik Kleven.

Dobler størrelsen

Prosjektleder Sakshaug er stolt over å kunne presentere Camfil som en av årets utstillere.
– Camfil er verdensledende innenfor sitt fagfelt og setter krav til oss som arrangør. Det liker vi.
I tillegg har de doblet størrelsen på standen fra sist messe. Det vil uten tvil bli lagt merke til, sier Sakshaug.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Share this: