Canes stiller med hele tre stands på VVS-dagene

– VVS Dagene er den største og viktigste plattformen for å vise frem våre produkter og løsninger. Canes har derfor besluttet å stille med hele tre stands i år, forteller salgsansvarlig i Canes, Sondre Try Aagesen.

Published Last updated
Sondre Try Aagesen, salgsansvarlig i Canes ser frem til nylanseriing på VVS-dagene..
Sondre Try Aagesen, salgsansvarlig i Canes ser frem til nylanseriing på VVS-dagene..

Har med seg flere produsenter på stand

Canes skal ha med produsentene sine på to av standene; vannbehandling fra Adey for varme og kjøleanlegg, tredjepartskontrollørene KOMPA og HL Hydronics med vakumavgassere, samt Terrendis for varme. På deres hovedstand finner du kjerneproduktene til Canes og du kan få med deg lansering av standardserien de har av prefabrikkerte varme og tappevannsskap. Mer om de forskjellige standene til Canes kan du lese her.

– Hovedfokuset vårt er å vise alle hvor stort spekter og kompetansen vi har innen VVS og produksjon av prefabrikkerte skap, forteller Aagesen.

Canes skal lansere prefabrikkerte «serieskap» på VVS-dagene, som raskt kan leveres til rørleggerkundene etter messen.

– Det blir en nylansering vi har sett frem til lenge, som vil bidra til å gjøre hverdagen til våre rørleggerkunder enda lettere og mer lønnsom. Vi har lagerførte produkter og rask levering, sier han.

Lang erfaring med VVS og komfortgulv

Canes AS har 20 års erfaring med levering av løsninger innen VVS og komfortgulv. Selskapet har alltid hatt fokus på å ha en god kultur hvor de ansetter de rette personene, med unik kompetanse innen deres kjerneområder og gode evner til å samarbeide. I tillegg ønsker de å samarbeide tett med lokalmiljøene gjennom sine avdelinger og kontorer i Rogaland, Hordaland, Trøndelag, Bodø og Tromsø. Etableringene der har vært helt avgjørende for å kunne ta markedsandeler og samarbeide med kundene i lokalmiljøene. Samtidig har de samlokalisert fire avdelinger inn til ett felles hovedkontor i Drammen, som gjør det mulig for selskapet å utvikle seg, vokse og ta større markedsandeler i årene fremover.

– I tillegg har vi en sterk hovedeier i Otto Olsen som gir oss trygghet til å ta steg og utvikle oss slik vi ønsker, forteller Aagesen.

Fakta om selskapet

  • Etablert: 1999
  • Holder til: Drammen
  • Ekspertise: Høy faglig kompetanse innen vannbåren varme, produksjon av prefabrikkerte skap og levering av alt innen vannbårne systemer
  • Antall ansatte: 50 ansatte
  • Årlig omsetning: 180 millioner i 2021 – 280 mill estimert 2022

Ikke gå glipp av Canes sine stands i hall C (C03-44) og hall D (D04-30, D02-30) på Nova spektrum i Lillestrøm. Her kan du bli godt kjent med deres spennende produsenter, produkter og løsninger.

Planlegger du å besøke VVS-dagene? Last ned din billett allerede i dag.

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS