Drifti debuterer på VVS-dagene

Drifti er en ny aktør på markedet som ønsker å imøtekomme håndverkernes behov, og med fokus på rørleggere i første omgang. Drifti AS ble etablert i 2020, gikk ut i markedet høsten 2021 og har allerede nådd en sterk og god vekst. Nå kan du møte dem på VVS-dagene for første gang.

Published Last updated

Digitalisering for de kommende generasjonene

Fakta om selskapet

  • Etablert: 2020
  • Holder til: Møller gata 6. Mesh (youngstorget)
  • Ekspertise/hovedvirksomhet: Løse problemer for håndverkeren ved hjelp av teknologi.
  • Antall ansatte: 16
  • Årlig omsetning: Sterk vekst i brukere og i omsetning.

Drifti er laget for framtiden og generasjonene som er vokst opp med en digitalisert verden. Drifti ble utviklet fordi bransjen har et behov for modernisering og effektivisering av systemer. Med Drifti får man hele kontoret «rett i lomma» og har mulighet til å gjøre stort sett alt kontorarbeidet ute i feltet slik at man kan bruke mer tid på det man gjør best, nemlig yrket sitt.

– Vi har fått tilbakemelding på at dette er veldig etterlengtet, spesielt blant de yngre generasjonene i bransjen. I Drifti vektlegger vi brukervennlighet, og arbeider for at systemet skal være intuitivt og lett å manøvrere, slik som systemet til en Iphone. Vi har tilpasset det spesielt til håndverkere og deres arbeidshverdag, forteller Hans Marius Engebretsen, kommunikasjonsansvarlig i Drifti.

Ønsker å styrke håndverkeren

Drifti debuterer på VVS-dagene 19.-21. oktober og gleder seg til å møte alle aktørene i bransjen de brenner for å gjøre hverdagen enklere for.

– Det fineste vi vet er å møte rørleggere og de som skal være med å videre utvikle produktet videre. Drifti er noe nytt og annerledes og på messen gleder vi oss til å dele erfaringer med de som enda ikke har prøvd produktet. I tillegg ser vi frem til å være til stede der bransjen oppholder seg og møte de som er i målgruppen, forteller Engebretsen.

Drifti baserer seg på behovet til håndverkeren, og ønsker å hele tiden å videreutvikle sine systemer basert på tilbakemeldingene og behovene til kundene sine. Drifti er bygget av - og utviklet i samarbeid med rørleggere.

– Vi ønsker å styrke håndverkeren – ved å gjøre dem mer «drifti(g)». Vår ambisjon er å gi kontrollen tilbake til håndverkeren og bidra til en lettere arbeidsflyt og en bedre effektivitet, så de kan bruke tiden sin på produksjon i felt eller om det er familie, hobbyer eller andre spennende prosjekter, forteller Engebretsen.

Debuterer på VVS-dagene

– Vi ser frem til å fortelle mer om Drifti, og håper mange tar seg turen innom standen vår på VVS-dagene. Vi ønsker å være til stedet for håndverkeren og setter deres behov i fokus. Vår misjon er å fremme verdiskapning og gjøre håndverkeren driftig. Dette er den første gangen vi deltar på VVS-dagene, og vi gleder oss veldig til å se alle der, forteller Engebretsen.

Møt Drifti og sjekk ut deres innovative systemer på VVS-dagene i hall C den 19.-21. Oktober

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.
VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).
Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.
Click to add text

Powered by Labrador CMS