GROHEs truck kommer til Norge på VVS-dagene 19.-21. oktober. Trucken er best beskrevet som et mini «opplevelsessenter» på hjul og vil gi besøkende en opplevelse de sent vil glemme.
GROHEs truck kommer til Norge på VVS-dagene 19.-21. oktober. Trucken er best beskrevet som et mini «opplevelsessenter» på hjul og vil gi besøkende en opplevelse de sent vil glemme.

Unikt «opplevelsessenter» på hjul

GROHE har lagt ned mye arbeid for årets utstilling på VVS-dagene og i år tar de med en hel truck på messen. Trucken er en del av GROHE X, og er en mobil ekspansjon av et stort opplevelsessenter i Hemer, Tyskland. Møt dem i hall C for noe helt unikt og bli kjent med deres produkter og merkevare på en morsom og interaktiv måte.

Published Last updated

– VVS-dagene har stor betydning, og er der vi treffer flest av våre kunder. Det er et sted vi får kontakt med nye samarbeidspartnere og spennende prosjekter, forteller Gro Storedal, marketing manager i GROHE.

GROHE X

Trucken GROHE skal ha på sin stand er en hybrid opplevelse som både er digital og fysisk, og byr på en unik innsikt i deres produkter. Trucken er best beskrevet som et mini «opplevelsessenter» på hjul, som blir booket inn til forskjellige arrangementer og kjører til flere steder i verden.

Opplev GROHE gjennom 3D teknologi.
Opplev GROHE gjennom 3D teknologi.

En unik arena

Trucken er en unik arena, der man kan utforske det GROHE har å by på. Med hjelp av både fysiske og digitale løsninger som VR-briller, får man oppleve deres produkter og merkevare på en morsom og interaktiv måte. Denne trucken har vært i flere byer og arrangementer som; beach party i Gdansk, messe i Hanover og ved åpning av GROHE distribusjonssenter operert med solcellepanel, i Porta. Nå er den endelig i Norge og klar for å vises frem på VVS-dagene.

Tre av GROHE sine kraner er sertifisert med 'cradle to cradle' på gullnivå.
Tre av GROHE sine kraner er sertifisert med "cradle to cradle" på gullnivå.

Spennende nyheter

Grohe har mange spennende nyheter de skal vise frem på VVS-dagene. Noe av det de skal vise frem innebygde systemer med sisterner og membran, innebygde dusjsystemer med lekkasjebokser, og vannsystemene med både kokende og kaldt vann.

GROHE Rapido Smartbox.
GROHE Rapido Smartbox.

Best i klassen på bærekraft?

GROHE tar sitt samfunnsansvar på alvor og jobber med bærekraft gjennom hele sin verdikjede. Siden april 2020 har selskapet hatt en C02-nøytral produksjon over hele verden. Målet til GROHE er å tilføye verdi for kundene gjennom å skape intelligente og bærekraftige løsninger av god kvalitet.

– På VVS-dagene skal vi ha ett Learning Point som heter «Best i klassen på bærekraft?» hver dag kl. 13.00 på vår stand, som vi anbefaler besøkende å få med seg. Jeg håper de som kommer til oss får et innblikk i at vi er en seriøs aktør som har kvalitetsprodukter og tar bærekraft på alvor, sier Storedal.

Trucken til GROHE har en stor scene som kan brukes til foredrag.
Trucken til GROHE har en stor scene som kan brukes til foredrag.

Bærekraft

GROHE er sertifisert med «cradle to cradle» på tre kraner som betyr at de kan gjenvinnes og er karbonnøytrale. Det neste målet deres er å ha null karbonutslipp i fremtiden. Det kommer flere produkter med EPDer i august og flere utover høsten.

– Vi tenker miljøvennlig gjennom hele organisasjonen, inkludert materialene vi bruker på messen, forteller Storedal.

Solceller på taket av trucken.
Solceller på taket av trucken.

Kvitter seg med plastikk

GROHE er på vei til å fjerne bruk av all unødvendig plastikk.

– Vi har et initiativ hvor vi renser elver og vassdrag for plast.

Sammen med den private organisasjonen Everwave har GROHE fjernet 30 tonn med søppel fra Bočac Reservoir i Bosnia og Herzegovina i Februar 2022.

For tiden bidrar GROHE med en test av en prototype sammen med everwave av en plattform for rensing av elver i Padua, Italia.

–Vi fjerner ikke bare plast fra våre egne produkter, men hjelper også andre med å gjøre det samme, forteller Storedal.

'The Earth Stool' Laget av gjenbrukbare materialer.
"The Earth Stool" Laget av gjenbrukbare materialer.

GROHE ønsker alle velkommen på deres stand i hall C på VVS-dagene den 19.-21. oktober i Nova Spektrum.

Der kan du få kjennskap til deres produkter og lære mer om bedriften gjennom en hybrid opplevelse som du sent vil glemme.

Gratis billett til messen kan du laste ned her.

Fakta om selskapet

  • Etablert: 1936

  • Holder til: Hovedkontor på skøyen, salgskontorer flere steder i landet

  • Deres ekspertise: VVS – den største sanitærleverandøren i verden

  • Antall ansatte: 16 ansatte

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon

Powered by Labrador CMS