Vil vise frem sin største nyhet noensinne

– Vår deltakelse på VVS-dagene har alltid vært viktig, her møter vi alle i bransjen på et sted, sier markedssjef i Høiax, Cecilie Eriksen. Høiax har eksistert i over 95 år, men på VVS-dagene vil de introdusere markedet for sin største nyhet noensinne.

Published Last updated

– I løpet av de tre dagene på Lillestrøm møter vi mange av våre eksisterende kunder. Vi ser hva våre konkurrenter gjør, møter leverandører og får vist oss frem for nye og potensielle kunder på en god måte. Vi prioriteter denne aktiviteten høyt og legger inn mye tid og ressurser på denne messen, sier markedssjef i Høiax, Cecilie Eriksen.

– På årets messe skal vi skal vise frem vår største nyhet noensinne; Høiax CONNECTED. Vi skal presentere denne smarte varmtvannsberederen sammen med flere nyheter innen rør-i-rør, pressystemet Viega Smartpress med mer.

Høiax på VVS-dagene i 2018.
Høiax på VVS-dagene i 2018.Dark bathroom with parquet floor, white bathtub and two sinks with round mirrors. Minimalist black bathroom with modern furniture and window, 3D rendering no people
Dark bathroom with parquet floor, white bathtub and two sinks with round mirrors. Minimalist black bathroom with modern furniture and window, 3D rendering no people

Nyheten Høiax CONNECTED

Over 95 år med produksjon

Høiax AS i Fredrikstad har produsert varmtvannsberedere i over 95 år. Produksjonen foregår fortsatt i Fredrikstad med produktutvikling og salg/administrasjon vegg-i-vegg.

– Kostnadseffektiv kvalitet i verdensklasse og fleksibel produksjon kommer våre kunder til gode. Vi forsøker alltid å se etter muligheter fremfor begrensninger og velger insourcing av kompetanse, produksjon og arbeidsplasser fremfor outsourcing, forteller Eriksen.

Kong Olav, på riksmessen 1958
Kong Olav, på riksmessen 1958
Gamle dager
Gamle dager
Bromessen 1957
Bromessen 1957
Vedfyrt kobberbereder
Vedfyrt kobberbereder
Gammel bereder
Gammel bereder
Berederen i Sauland-still going strong
Berederen i Sauland-still going strongHøiax AS er en komplett systemleverandør av teknisk-VVS og selger direkte til rørleggeren, ikke via grossist. Høiax har butikker og salgsavdelinger i Fredrikstad, Oslo, Trondheim og Bergen. Vi har mange varegrupper som varmtvannsberedere, varmepumper, pressystemer, systemvarer for tappevann, prefabrikkering av fordelerskap, lekkasjesikring, avløpsrør, gulvvarme til boliger og større anlegg.


Ønsker du å høre mer om Høiax og deres innovative produkter, kan du besøke deres stand i hall C (C03-26) på VVS-dagene 19.-21. oktober på Nova spektrum.

Viktige år for Høiax:

- Flyttingen til Lisleby 2000, bygging av helt ny fabrikk.

- Høiax fabrikken videreutvikles kontinuerlig med vekst og disponerer ca 15000 m2 med produksjon og logistikk.

- 2005 etablerte Høiax AS «Heating» med mål om å gå fra å være en ren produksjonsbedrift til systemleverandør innen teknisk VVS.

- 2006 Høiax introduserer helt nytt tappevannssystem.

- 2015 Viega presssystemer eneavtale med dem i Norge innen VVS. Samme år tar Høiax over IPAS sin avdeling for ledningsproduksjon, og flyttes til produksjonslokale til Høiax sammen med de ansatte.

- Oppkjøp av Viggo Wahl Pedersen april 2019.

- Februar 2021, Høiax PREFAB utvider kapasiteten med en ytterligere produksjonslinje for ferdig monterte fordelerskap i fabrikken på Lisleby i Fredrikstad.

- Laseringen av smartberederen Høiax CONNECTED januar 2022.

Fakta om selskapet:

Etablert: 1927

Holder til: Hovedkontor og produksjon i Fredrikstad

Ekspertise: Systemleverandør av teknisk-VVS

Antall ansatte: 120

Årlig omsetning: 290 millioner

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS