Korsbakken Bad tar med spennende nyheter på VVS Dagene

Årets møteplass for VVS-bransjen skjer 19.-21. oktober, og Korsbakken Bad er der med flotte nyheter fra sine leverandører.

Published Last updated

For å være en komplett leverandør til baderommet, samarbeider Korsbakken Bad tett med europeiske produsenter av merkevarer til badet, for å få de rette produktene hit til Norge.

Korsbakken Bad stiller ut den EPD-sertifiserte serien Zephyros, fra sin nye samarbeidspartner, Novellini.
Korsbakken Bad stiller ut den EPD-sertifiserte serien Zephyros, fra sin nye samarbeidspartner, Novellini.

– I år lanserer vi et nytt samarbeid med Novellini som produserer dusjvegger og badekar. Novellini er en italiensk leverandør som produserer alle produktene på egen fabrikk i Italia og vi har med både badekar og en superflott dusjvegg, forteller markedskonsulent i Korsbakken Bad, Lene S. Kroken.

Novellini er svært opptatt av grønn produksjon og sier selv at «Grønn er ikke bare en farge, det er et ansvar» De tre hovedseriene Young, Kuadra H og Zephyros er alle EPD-sertifisert, som er en sertifisering for miljø og bærekraft gjennom hele produksjonen.

– Vi gleder oss masse til å vise frem produktene fra Novellini og fra våre andre gode leverandører, som også kommer med flere flotte nyheter, sier Kroken.

Innbygging fra Damixa

Se flere nyheter fra Damixa på Korsbakken Bad sin stand på VVS-dagene.
Se flere nyheter fra Damixa på Korsbakken Bad sin stand på VVS-dagene.

– Vi har ventet lenge på servant og dusjkraner for innbygging fra Damixa, og nå er endelig den innvendige boksen godkjent for bruk i Norge. Damixa smeller til med en nok utvidelse av den allerede bestselgende serien Silhouet. Serien innholder alle typer dusj, servantkraner og tilbehør til badet i hele syv forskjellige overflater. De nye innbyggingskranene vil selvfølgelig lanseres i de samme overflatene.

– Kom på stand så viser vi deg alle de flotte produktene, vi har selvfølgelig også med den innvendige boksen slik at dere kan få se og kjenne på alle detaljer, sier Kroken.

Ny møbelserie

En helt ny møbelserie vil også få plass på stand. Loft fra deres produsent i Litauen er en gjennomført elegant serie i de siste trendfargene som kakao og olivengrønn.

– Vi er spente på besøkendes reaksjoner og vil gjerne høre deres mening om de nye fargene.

Nyheter fra Bathco

Korsbakken Bad har fått inn nye servanter fra det spanske merket Bathco, som passer perfekt inn i ulike stilarter.

– Vi har med noen nyheter og flere servanter som virkelig finner sin plass på norske baderom enten det er den lune hyttebadet eller baderommet i Soft matt stil som dufter velvære, sier Kroken.

Møt Korsbakken Bad på stand C03-12 for en visning av alle deres nyheter og en hyggelig prat med rett ved inngangen i hall C.

Billetter til messen kan du laste ned her, helt gratis.

Powered by Labrador CMS