Stikker på VVS-dagene: Anniken Kjos Nilsen, HR og administrasjonsansvarlig i Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste og fagansvarlig sykepleier Eira Oftstad Pedersen stiller med influensavaksiner på VVS-dagene.
Stikker på VVS-dagene: Anniken Kjos Nilsen, HR og administrasjonsansvarlig i Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste og fagansvarlig sykepleier Eira Oftstad Pedersen stiller med influensavaksiner på VVS-dagene.

VVS-DAGENE 2022

Vaksiner deg på VVS-dagene

I samarbeid med Legevakt Vest tilbyr VVS-dagene influensavaksine til de besøkende på messen.

Under VVS-dagene 19.-21. oktober stiller Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste med medisinsk personell og en bobil hvor de vil ta imot besøkende som ønsker å ta influensavaksine. Bobilen vil stå på standen til Legevakt Vest på D06-37 ved restauranten i hall D.

Vaksinen koster 250 kroner på VVS-dagene. Normalpris er 399 kroner.

– Vi kommer til å være der alle dager og det er bare å komme innom. Man trenger ikke booke tid, sier Anniken Kjos Nilsen, HR og administrasjonsansvarlig i Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste .

Influensasesongen er i anmarsj og Kjos Nilsen anbefaler alle å ta vaksine.
– Influensavaksine anbefales til alle. Er man vaksinert så vil man spare mye penger i forhold til sykefravær i tiden fremover. Du beskytter deg selv og du beskytter kollegene dine, poengterer hun.

Legevakt Vest ble startet i 2015 og leverer profesjonell helsehjelp i en personlig innpakning til både private og bedrifter. De bruker VVS-dagene som arena for å komme tettere på bedrifter i VVS-bransjen.

­– Vi har hatt litt utfordringer med å nå ut til den bransjen. Derfor er VVS-dagene en bra arena for å møte vvs-bedrifter. Bransjen er lovpålagt å være tilknyttet en godkjent bedriftshelsetjeneste. Arbeidstilsynet følger opp at alle bedrifter har en slik avtale, forteller Kjos Nilsen.

Enkel betaling for bedrifter

Ønsker du som bedriftseier å vaksinere dine ansatte på messen, ta kontakt med Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste på e-post til annikenkjosnilsen@legevaktvest.no og så vil du motta en samlefaktura.

Powered by Labrador CMS