LK CubiSecure – vinner av årets produktdesign 2022.
LK CubiSecure – vinner av årets produktdesign 2022.

Tar med prisvinnende nyhet på VVS-dagene

LKs systemer er enkle å installere og i prefabrikkeringsfabrikken produseres det skreddersydde systemer som ytterligere forenkler installasjonen. På VVS-dagene får du se flere av LKs smarte løsninger, nyheter, og den prisvinnende vannstopperen CubicSecure.

Published Last updated

– VVS-dagene bidro til å sette oss på kartet

– Første gang vi deltok på VVS-dagene var i 2012, og ingen visste hvem eller hva LK var. Vi sto på stand og fortalte om bedriften vår og dette bidro til å plassere oss på kartet. Vi har vist tynge og seriøsitet ved å være der hvert år, forteller salgssjef Anthoni Dias.

Prisvinnende nyhet

CubicSecure er en kompakt og lettplassert vannstopper for trygge og sikre hjem. Den stenger vannet ved lekkasjer, og måler vannforbruk og temperatur. Styres via app. LK CubicSecure vant pris i den prestisjetunge Red Dot Design Award for årets produktdesign 2022. Se den på VVS-dagene 2022.

Systemer

LK Systems tilbyr en rekke systemer for vannbåren gulvvarme, tappevann, radiatorvarme og avløp.

Dette innebærer LK Systems, LK Gulvvarme, LK Universal, LK Prefab, LK Gatevarme, Pressverktøy og LK Vannstopp. Disse systemene kan dere lese mer om her.

LK Systems AS har stand i hall D (D03-40). Gå innom for å se deres spennende nyheter og smarte løsninger.


Selskapets historie

LK Systems ble grunnlagt i 1910 og på den tiden holdt de til i Bromma i Sverige.
LK Systems ble grunnlagt i 1910 og på den tiden holdt de til i Bromma i Sverige.

Selskapet ble grunnlagt i 1910 under navnet Lagerstedt & Krantz som et agentur og jernfremstillingsselskap i Bromma. I 1933 ble virksomheten overtatt av Lars Schuberth og Albrecht Behm, og sortimentet skifter til å omfatte flere vann- og rørleggerprodukter.

Gjennom selskapets suksesser vokser selskapet i størrelse. Etter hvert ble det bygget kontorer og lager i Malmö, Helsingborg og Oslo (1983). Over tid går de over fra å være forhandler til å utvikle og produsere egne, mer teknologisk avanserte produkter og løsninger.

Siden oppstarten har LK Armatur lansert mange unike og bestselgende produkter. I 1990 startet de produksjon av blant annet ventiler og filtre og i år 2000 startet de produksjon av rør i materialet PE-Xa.

LK Prefabkassetter er fortsatt like aktuell for effektiv renovering, men nå om dagen går det ikke så mange med Zebramønster.
LK Prefabkassetter er fortsatt like aktuell for effektiv renovering, men nå om dagen går det ikke så mange med Zebramønster.

I 2006 startet konsernet sin egen produksjonsenhet i Kina og utviklet et gulvvarmesystem tilpasset svensk byggestandard. For å møte en sterkt økende etterspørsel etter prefabrikkerte VVS-løsninger startet LK egen prefabrikkering i 2007 og i 2011 ble LK Systems en norsk organisasjon tilpasset norske forhold. Anthoni R. Dias, Terje Fjellstad og Lars Petter Olsen ble ansatt.

De seneste årene har selskapet inngått et samarbeid med store aktører som Brødrene Dahl, Ahlsell og Heidenreich, samt et samarbeid med Labtrino, hvor de også har blitt partner. I år har de også kjøpt opp Maxitherm VVS AB, og styrker konkurranseevnen med en bredere produktportefølje.

Fakta om selskapet

Etablert: 1910

Holder til: Hovedkontor på Eikenga 17 i Oslo, og selgere som dekker hele landet

Ekspertise: LK Systems er ledende i Norden innen løsninger for varme- og tappevannsystem.

Antall ansatte: 20

Årlig omsetning: 85 millioner kroner i omsetning (2021)

Planlegger du å besøke VVS-dagene? Last ned din billett allerede i dag.

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS