Roboten til Milwaukee som du vil kunne se i glassgaten på VVS-dagene.
Roboten til Milwaukee som du vil kunne se i glassgaten på VVS-dagene.

Prøv produktene til Milwaukee Tool på VVS-dagene

Milwaukee Tool har fokus på god service, hands-on og demonstrasjoner, og det er intet unntak på VVS-dagene. Du er velkommen til å se og prøve aktuelle produkter for ditt fagområde. De har med mange forskjellige testmaterialer, så du kan prøve både maskiner og tilbehør.

Published Last updated

MILWAUKEE® er en av verktøyprodusentene som kommer på VVS-dagene. De har med en stor mengde utstyr på sin stand som rommer hele ni meter med hyllebredde. Der skal de vise sitt sortiment av VVS-verktøy og tilbehør, personlig verneutstyr, oppbevaring, håndverktøy og mer innenfor segmentet VVS.

Det også bygget en robotfigur av PACKOUT™ som skal stå utstilt under hele messen. Den kan dere finne i glassgaten, området utenfor inngangen til hall D, bortenfor det sorte rommet med mobilladere.

– Vi gleder oss veldig til å møte vår kundegruppe, og snakke med alle som tar seg turen innom vår stand. Jeg håper folk utnytter muligheten til å prøve utstyret vårt på våre test-stasjoner. Her kan man kutte rør og prøve tilbehør innenfor flere kategorier, forteller markedskoordinator Tone Irén Anvedsen.

Om selskapet

Selskapet Milwaukee Tool ble grunnlagt i 1924, og er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden.

De har hatt kontinuerlig innovasjon i over 95 år, med et stort engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby nyskapende og bransjespesifikke løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.

– Vi skal stå utelukkende som en verktøyprodusent og dette er første gangen vi er utstillere på VVS-dagene. Vi er stolte av det og gleder oss til å møte brukerne og bidra til at håndverkere har utstyr som bidrar til kvalitet og produktivitet, forteller Anvedsen.

Milwaukee Tool blir brukt av fagfolk i hele verden. På bildet ser du deres nye M12 PCSS, MILWAUKEE® RAPTOR.
Milwaukee Tool blir brukt av fagfolk i hele verden. På bildet ser du deres nye M12 PCSS, MILWAUKEE® RAPTOR.

Finn det perfekte produktet for ditt behov på VVS-dagene

På MILWAUKEE® sin stand kan du se alt fra rørpress, avløpsrensing, og rørkuttere – til deres PACKOUT™-system, som er genialt for å organisere og transportere verktøy og forbruksmateriell. Det blir vist mange nyheter som kan prøves på Milwaukee Tools stand under VVS dagene.

– M12 BI er et kjent produkt for mange rørleggere, men vi har nå lansert en kraftigere utgave på M18 plattformen, M18 BI. I tillegg har det kommet en ny og forbedret utgave av rørkutteren, M12 PCSS, MILWAUKEE® RAPTOR™. Dette er verdens første 12V rørkutter som kan kutte installerte rør i rustfritt stål, karbonstål og kobber. Dette er noen av nyhetene vi gleder oss til å vise på VVS-dagene, sier Anvedsen.

PACKOUT™-system, som er genialt for å organisere og transportere verktøy. På bildet ser du Daniel Mork, som MILWAUKEE har et spennende samarbeid med på Instagram.
PACKOUT™-system, som er genialt for å organisere og transportere verktøy. På bildet ser du Daniel Mork, som MILWAUKEE har et spennende samarbeid med på Instagram.

Ta gjerne en sniktitt på deres sortiment før på messen på deres hjemmeside. MILWAUKEE® har også et spennende samarbeid med Morksnekkerservice og Jostein Larsen på Instagram, hvor du kan se verktøyet i bruk og hente inspirasjon. Legg også turen innom standen deres, D06-24 i hall D for å se flere spennende nyheter og for å teste ut deres produkter.

Planlegger du å besøke VVS-dagene? Last ned din billett allerede i dag.

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS