Daglig leder i Mitsubishi Electric, Hallvard Grindheim.
Daglig leder i Mitsubishi Electric, Hallvard Grindheim.

Mitsubishi kommer på VVS-dagene med ny luft/vann varmepumpe for næringsbygg

Mitsubishi Electrics historie går helt tilbake til 1920-tallet i, og i dag er de er langt fremme på utvikling og teknologi innenfor varmepumper. Nå gleder de seg til å se mer av hva som skjer i bransjen og til å vise frem sitt sortiment på VVS-dagene 19.-21. oktober. Med seg tar de blant annet sin nye luft/vann varmepumpe for næringsbygg.

Published Last updated

– VVS-dagene er en viktig arena for vår økte satsing på industri og næringsprodukter, forteller daglig leder, Hallvard Grindheim.

På messen tar selskapet med seg sin nye luft/vann varmepumpe for næringsbygg, MEHP, varmepumpe, 50 – 110 KW:

Mitsubishi skal vise frem sin nye Luft/vann varmepumpe for næringsbygg, MEHP, Varmepumpe 50 – 110 KW på VVS-dagene.
Mitsubishi skal vise frem sin nye Luft/vann varmepumpe for næringsbygg, MEHP, Varmepumpe 50 – 110 KW på VVS-dagene.
  • Kompakt – Lavt lydnivå – Standard med EC vifte
  • Stort arbeidsområde, opptil 65ºC tur temp ved -2ºC
  • Plug & Play tilkobling
  • Kuldemedie R-32
  • Standard: Coating på vekslercoil, varme i bunnpanne, gummi maskinsko, strømningsvakt, utekompensering og fasevakt

Messen gir en god oversikt over bransjen

– VVS-dagene en fantastisk arena og møteplass for kunder, eiendomsbesittere, konsulenter og andre samarbeidspartnere. Vi ønsker å vise frem det vi har av produkter og se hva som skjer i bransjen, hva andre i bransjen har i sitt sortiment og hvor fokuset ligger. Det er en ypperlig plattform for å følge med på trender i bransjen, sier Grindheim.


Historie

Mitsubishi Electrics historie går helt tilbake til 1920-tallet, og de er i dag en verdensledende produsent innen blant annet varmepumper og aircondition. Distributør MIBA ble i 2015 Mitsubishi Electric og fokuset var siden starten varmepumper som varmekilder. Markedet vokste seg til og Mitsubishi Electric sin norske avdeling ble grunnlagt i 1991. Avdelingen er en del av det globale selskapet Mitsubishi Electric, som driver med alt fra varmepumper til romfartsteknologi.

– Fordi vi representerer fabrikkene har vi kort vei til ingeniørene og får utviklet varmepumper som tåler det Nordiske klimaet. Vi er kjent for å ha svært god kvalitet og god service i alle ledd, forteller Grindheim.

Komplett leverandør

De er en komplett leverandør til både privat- og bedriftsmarkedet. For Mitsubishi og deres forhandlere er målet å levere markedsledende kvalitetsprodukter i kombinasjon med suveren kundeservice gjennom hele prosessen.

Våre løsninger og produkter har topp kvalitet, leverer høy komfort, gir godt inneklima og store besparelser, sier han.

Nye moderne lokaler

For å forberede seg på fremtidens arbeidsstil med kombinasjon av arbeid på arbeidsplassen og hjemmekontor, har de utvidet lokalene sine med 600m2 med kontorer, prosjektrom, kurslokaler og showrom. De har også pusset opp eksisterende lokaler og har nå et "free seating konsept".

– Vi har svært motiverte ansatte, og dette skal vi også ha i fremtiden. Derfor investerer vi mye for å legge til rette for nye arbeidsmetoder. Vi jobber teambasert og tror fremtiden er- og blir mer digital, forteller Grindheim.

– Deltakelsen på VVS-dagene blir også et godt bidrag til ekstra samhold og motiverte ansatte, legger han til.

Kom innom standen deres i hall D og opplev deres store sortiment av produkter innen varmepumper og aircondition. De har også med seg containeren som de i vinter tok opp på fjellet for å bevise at deres produkter faktisk fungerer når det er kaldt. Se gjerne videoen her.

Har du enda ikke lastet ned billett til messen kan dette gjøres her.

Fakta om selskapet

Etablert: Mitsubishi Electric sin norske avdeling ble grunnlagt i 1991.

Holder til: Hovedkontor i Oslo (Ytre Enebakk), Drammen, Stavanger (Klepp), Bergen (Os)

Ekspertise: Vi leverer blant annet varmepumper, vannbaserte systemer, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter og isvannsmaskiner. Vi leverer komplette, enkle og avanserte løsninger, som gir riktig temperatur og et godt inneklima, uansett hva du eller din bedrift har behov for.

Antall ansatte: Det er 51 Totalt i Norge, 43 personer jobber med kjøle og varmesystemer og 8 personer jobber med fabrikkautomatikk. Det er 133 000 ansatte globalt.

Årlig omsetning: Årlig omsetning i Norge er 450 mill.

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS