Multiconsult flytter årlig fagsamling til VVS-dagene

Hvert år samler Multiconsult flere av sine ansatte fra hele landet til en stor nettverkssamling. I år legges samlingen på VVS-dagene med nærmere 200 deltakere.

Published Last updated

Multiconsult er et av Norges ledende selskaper innen prosjektering og teknisk rådgivning, og en kompetansebedrift delt inn i flere fagområder. Blant disse fagområdene er VVS-, energi- og klimateknikk ett av de største, med et internt VVS kompetansenettverk på over 300 medlemmer.

Kompetansenettverkets leder, Jonathan Lundblad og nestleder, Prabriti Tiwari står for planleggingen av den årlige nettverkssamlingen. Her får ansatte samles for kursing, foredrag, sosialisering, og ikke minst en samlet tur til VVS-dagene.

Dette blir veldig spennende. VVS-dagene er den største konferansen av sitt slag i Norge og en fantastisk mulighet til å ta pulsen på innovasjon og utvikling i bransjen, forteller Lundblad.

– Flere av hos oss har startet i selskapet etter at VVS-dagene sist ble arrangert, så av de nærmere 200 deltagere vi har med oss, blir det nok mange debutanter på messen i år.

Prioriterer fagutvikling

– Vi vil at våre kollegaer skal være oppdatert på alt det spennende som skjer i bransjen og derfor mener vi at det er viktig at så mange som mulig deltar på VVS-dagene. Vår strategi er å være et arbeidssted hvor kompetanse utvikles og medarbeiderne trives. Medarbeidernes personlige fagutvikling har derfor høy prioritet hos oss. Dette er ikke bare for å kunne tilby kundene våre bedre løsninger, men også for at kollegaer skal utvikle seg selv og ha det gøy på jobb, forteller Lundblad.

Multiconsult har nylig fusjonert med Erichsen & Horgen og dermed doblet antall VVS-rådgivere. Nettverkssamlingen i år blir derfor helt spesiell.

Når man møter alle kollegaer på tvers av landet og andre fagpersoner i bransjen blir det lettere å ta kontakt senere, eller jobbe sammen på et prosjekt i fremtiden. Det er uvurderlig å bli kjent med hverandre og bygge en felles kultur, sier Tiwari.

Bærekraftige løsninger

Bærekraftige løsninger vil stå sentralt og være det overordnede temaet under den interne fagsamlingen Tiwari og Lundblad planlegger.

– Som rådgivere har vi en enorm utfordring foran oss når det kommer til å redusere miljøbelastningen som VVS-anleggene står for. For andre bygningsdeler har byggebransjen kommet mye lengre i arbeidet med å optimalisere med hensyn på miljø. Det er derfor nå en særdeles høy prioritet å få tettet dette gapet, utdyper Lundblad.

Planlegger du å besøke VVS-dagene? Last ned din billett allerede i dag.

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS