Fra høyre: Andreas Braathen og Kristian Rønning
Fra høyre: Andreas Braathen og Kristian Rønning

Norconsult skal ha fagdag og reiser samlet til VVS-dagene

Norconsult har lang tradisjon med å kombinere VVS-dagene og selskapets interne fagdag på fagområdet. Etter en lang periode med korona og restriksjoner får de endelig gjennomført det igjen. I tillegg skal Norconsult holde foredrag, og de håper på å bidra med inspirasjon og faglig påfyll til besøkende på messen.

Published Last updated

Det er over 300 personer i Norconsults fagnettverk innen VVS, og rundt halvparten kommer på fagdagen som avholdes på deres hovedkontorer i Sandvika. I Sandvika samles Norconsult-ansatte fra 20 forskjellige kontorer og avdelinger fra hele landet, før de drar samlet til VVS-dagene i Lillestrøm på torsdag 20.10. for å delta på messen.

– Vi gleder oss til å møtes og være sosiale igjen, og til å få masse faglig påfyll fra hele bransjen, forteller fagnettverksleder VVS, Kristian Rønning.

Knyttes tettere sammen

– Det er viktig å være sosiale og knytte kontorene tettere sammen, så man kan bli bedre kjent med hverandre. Det blir selvfølgelig en viktig samling med faglig innhold, der også bærekraft er et sentralt tema på årets fagdag, forteller VVS rådgiver Andreas Braathen.

Rønning og Braathen har tidligere vært på VVS-dagene, da som rørlegger og entreprenør. Årets messe blir den første de deltar på som VVS rådgiver i Norconsult.

– Det er en arena for å stifte bekjentskaper, se hva som er nytt i markedet, møte leverandører og lære noe nytt om produkter man ikke kjenner fra før. Nå som vi har tredd inn i nye roller blir det spennende å oppleve messen fra et litt annet perspektiv enn tidligere, forteller Rønning.

Holder foredrag på messen

Andreas Braathen og Arne Pihl Bordi fra Norconsult skal holde foredrag på messen om henholdsvis sanitærteknikk og ventilasjon. Det er viktig for Norconsult å ha engasjerte ansatte som kontinuerlig utvikles faglig. På messen ser de frem til å nå hele VVS-bransjen med faglig påfyll og inspirasjon.

– VVS fagfeltet er ekstremt stort, og kompetansebehovet i bransjen er uten tvil høyt. Feil gjøres av ingeniører og montører, og vi vil være med på å prøve å redusere dette og gi en økt forståelse for hvorfor en ting som fungerer, ikke nødvendigvis er den beste løsningen. Alle kan levere og montere bedre anlegg, noe som gir mer fornøyde sluttkunder, sier Braathen.

– Vi håper på å kunne inspirere og bidra til økt kunnskap, både sosialt og faglig, samstemmer de.

Planlegger du å besøke VVS-dagene? Last ned din billett allerede i dag.

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS