Produserer og utvikler i samarbeid med installatør

Sluket er noe av det dyreste punktet på baderommet å rette opp ved feil. Purus Joti er derfor opptatt av å produsere og utvikle produkter i samarbeid med installatører og jobber etter prinsippet: sikker installasjon og riktig første gangen. I tillegg er de svært opptatt av design - hvorfor skal ikke sluk være pent?

Published Last updated

Forrige gang Purus deltok på VVS-dagene var i 2018 før pandemien – og de har veldig god erfaring med en messer som denne.

– Det er et samlingspunkt, en arena der fagfolk kan holde seg oppdatert på bransjen og nyheter. Vi ser frem til å møte våre gode kunder og partnere på VVS-dagene og til å vise frem våre nye flotte produkter, samle masse inspirasjon og få ny motivasjon og energi, forteller salgssjef Søren Brøndum Knudsen.

Kortreist og miljøvennlig

Purus har holdt på i 75 år og de er en stabil aktør som er eid av den samme familien gjennom generasjoner. All produksjon ligger i Sverige, dette betyr at produktene deres er både kortreiste og miljøvennlige.

Salgssjef i Purus Joti, Søren Brøndum Knudsen.
Salgssjef i Purus Joti, Søren Brøndum Knudsen.

– Vi frakter ikke varene langt, vi produserer lokalt og beholder kompetansen «in house». Dette gjenspeiles gjennom hele produksjonen og kvaliteten på produktene våre, sier han.

-Det å være tett på produksjonen er viktig for oss, vi tar ansvar og holder arbeidskraften på hjemmemarkedet, sier Knudsen.

Familiebedrift

Familien Spånberg begynte for alvor i 1945. De har masse kompetanse og erfaring som er blitt beholdt i bedriften og er en meget solid partner, som markedet har satt pris på.

– Vi har ett meget godt samarbeid med rørleggere i Norge. Dette er ekstremt viktig for oss fordi vi produserer og utvikler produkter i samarbeid med installatør. Vi produserer sikre produkter og har en sunn lønnsomhet, forteller Knudsen.

Designsluk

Ett av produktene som har hatt enorm betydning er designsluket. Det kom til verden i år 2000 og har betydd mye for bedriftens utvikling.

– Alle baderom begynner med sluket. Sluket er det viktigste produktet på baderommet. Vi i Purus Joti fokuserer på sikker installasjon og får sjeldent tilbakemeldinger om reklamasjon. Spesielt viktig er innfesting av membran, derav vår stålklemring. Mange prøver å kopiere dette, men ingen er i nærheten, forteller Knudsen.

Knudsen forteller at de alltid jobber etter prinsippet sitt – sikker installasjon og riktig første gangen.

– Sluket er det dyreste punktet på baderommet å rette opp ved feil. Med våre designsluk gjør vi det enkelt å installere riktig første gangen.

De siste ti årene har Purus utviklet den synlige biten av sluket, og har modeller i matt svart, matt hvit, gull, rosegull, onyx og messing. De har vært ute og hentet inspirasjon fra Sør-Europa.

– Det er viktig å være i tet på dette sjiktet også. Folk vil ha fine baderom og det er viktig at det ser bra ut. Badet er et av de viktigste rommene i huset, sier Knudsen.

Purus PRO Line

Purus PRO Line

Det siste Purus har lansert, er Purus PRO Line. Et designsluk med fokus på å forenkle hverdagen til installatøren. Denne kommer i to varianter, både Purus PRO Line Chess og Purus PRO Line Premium som er til flis.

I sistnevnte er risten nedfelt i flisene på gulvet og er nesten ikke synlig. Denne har blitt tatt veldig godt imot av markedet.

– Produktene vi produserer er utviklet i samarbeid med rørleggere, med utgangspunkt i norsk byggeskikk og byggetradisjoner. Dette er en del av årsaken til at vi gjør det så bra. Det gir kundene våre trygghet og er best egnet til norske baderom, sier Knudsen.

Møt Purus på deres stand på VVS-dagene i hall C på stand C01-12 og utforsk deres spennende sortiment og snakk med deres hyggelige ansatte.

Fakta om selskapet

  • Etablert: 1985 i Norge
  • Holder til: Håndverksveien 16, på Langhus
  • Ekspertise: Sluk: designsluk, taksluk, industrisluk og boligsluk
  • Antall ansatte: 22 stk

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS