Morten Øren
Morten Øren

Feirer 25 år i Norge

Roth har de siste årene hatt stor vekst og blitt et markedsledende internasjonalt selskap. I år feirer selskapet dobbelt jubileum for Roth Norge som har vært på markedet i 25 år, og deres tyske moderselskap med 75-årsjubileum. Dette skal feires på VVS-dagene 19.-21. oktober.

Published Last updated

– Ettersom vi feirer vårt 25-årsjubileum skal vi servere jubileumskake på standen både på torsdag og fredag på VVS-dagene. Vi arrangerer også en konkurranse hvor man kan vinne en el-sparkesykkel. Vi håper folk tar seg turen innom standen vår for å få med seg flere av våre nyheter, sier Managing Director Morten Øren.

Roth har spennende nyheter, blant annet vises Roth prefab, Roth Touchline® SL og Roth Quickstop vannstopper.

– VVS-dagene er en sosial arena, hvor alle i bransjen møtes. Det er en flott plattform der man kan skape relasjoner og tar vare på eksisterende kunder. Roth Norge har deltatt på VVS-dagene siden 1996, da VVS-dagene ble arrangert på Skøyen, forteller Øren.

Bilde fra 2000 viser Multitermsystemet . Her var det mulig å styre vanntemperaturen på hver kurs.
Bilde fra 2000 viser Multitermsystemet . Her var det mulig å styre vanntemperaturen på hver kurs.

Dyktige mennesker er nøkkelen til suksess

I 1947 etablerte Roth-familien selskapet som går under samme navn, og bedriften er fortsatt eid og drevet av denne familien. I 1997 kom Roth inn på det norske markedet og har hatt en positiv vekst siden.

– Roth har gjennom årene bygd en velfungerende og attraktiv bedriftskultur og mange av de ansatte har vært her mellom 10-20 år.

Morten gir de dyktige og dedikerte menneskene en del av æren for suksessen i selskapet.

– Vi har sammen greid å skape en attraktiv arbeidsplass som fungerer godt, forklarer Øren.

Frode Mikkelsen, Roths representant i Vest klar for messe for et par ti-år siden!
Frode Mikkelsen, Roths representant i Vest klar for messe for et par ti-år siden!

Sparer tid og penger

– Produktene våre er enkle å montere, og man har ikke behov for spesielle verktøy. Dette gjør at rørleggeren sparer tid og sparer penger, forteller Morten Øren.

Produktutvikling og strategiske oppkjøp

I løpet av årene har Roth gjort en rekke strategiske oppkjøp og kan vise til 75 år med vekst. Produktutvikling har alltid vært høyt prioritert i selskapet og Roth er kjent for innovasjon og bærekraft. Et eksempel er gulvvarmesystemet Roth Original Tacker® -system, som ble oppfunnet av Manfred Roth i 1980.

Sparer tid og penger

– Produktene våre er enkle å montere, og man har ikke behov for spesielle verktøy. Dette gjør at rørleggeren sparer tid og sparer penger, forteller Morten Øren

Arne Abrahamsen, som har vært i Roth siden 1999, her fra messe i 2004.
Arne Abrahamsen, som har vært i Roth siden 1999, her fra messe i 2004.

Strømlinjeformet logistikk

I 2007 ble det bygd et nytt service- og logistikksenter i Frederikssund i Danmark, dette skjedde i anledning med at morselskapet fylte 60 år og gjorde at logistikken ble enda enklere for kundene i Norge.

Roth har en strømlinjeformet logistikk som gir korte respons- og leveringstider. Deres misjon er å gjøre hverdagen enklere gjennom å tilby komplette gulvvarmeløsninger, sikre tappevannsystemer og effektive gatevarmesystemer.

Roth sin stand fra VVS dagene i 2014
Roth sin stand fra VVS dagene i 2014

Ta turen innen Roth sin stand på VVS-dagene i hall D, der kan du både nyte jubileumskake og utforske deres spennende nyheter.

Fakta om selskapet

Etablert: Roth Norge har 25-års jubileum i år og ble etablert i 1997

Holder til: Hovedkontor på Billingstad i Asker

Ekspertise: Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment

Antall ansatte: 17 ansatte

Årlig omsetning: ca 170 millioner kroner

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Powered by Labrador CMS