VVS Eksperten tar med seg over 100 lærlingene på VVS-dagene. Dette gjør vi fordi vi velger å satse på ungdommen, sier daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.
VVS Eksperten tar med seg over 100 lærlingene på VVS-dagene. Dette gjør vi fordi vi velger å satse på ungdommen, sier daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.

Introduserer over 100 nysgjerrige lærlinger for VVS-bransjen

VVS Eksperten satser på fremtiden, og har i den anledning invitert med seg over 100 lærlinger fra hele landet til VVS-dagene i Lillestrøm.

Published Last updated

– Vi har laget en spennende dag full av fag, inspirasjon og avslutter med en matbit. Lærlingene våre kommer til å synes godt i messeområdet. Vi er veldig stolte av at så mange av VVS Ekspertens lærlinger kommer til oss, sier daglig leder Kai Johnsen.

Satser på lærlingene

Da de bestemte seg for å fly inn lærlinger fra hele Norge til Lillestrøm, var responsen utelukkende positiv.

– Da vi fortalte om ideen vår jublet både styret, eierne og alle på kontoret – endelig er det noe som skjer for lærlingene, forteller Johnsen.

Åpnes av stortingsrepresentant

Stortingsrepresentant og tidligere kulturminister Linda Hofstad Helleland skal åpne programmet for lærlingene kl. 10.00 på onsdagen, 19. oktober. Etter en god lunsj skal de møte opp på messen kl. 12.00. Der skal lærlingene besøke 24 av VVS Ekspertens samarbeidspartnere. De deler lærlingene opp i puljer og følger en kjøreplan, slik at alle skal få anledning til å bli kjent med både bedriftene og samarbeidspartnerne.

Vi er veldig stolte av at stortingsrepresentant Linda Hofstad Helleland skal komme for å åpne programmet og snakke med våre lærlinger. Dette kommer til å bli en dag full av fag og inspirasjon, forteller Johnsen.

Opplever samholdet i faget

Her kan lærlingene gå inn og bli kjent med produktene de skal bruke, bygge relasjoner på tvers av Norge, oppleve samholdet i faget, og se hva bransjen står for.

Lærlinger i Bergen kan bli kjent med lærlinger i Alta, og utveksle kunnskap og knytte verdifulle kontakter for fremtiden.

– Det er ikke en selvfølge at lærlinger får dra på slike messer. Det er ofte bare sjefene som får dra, og slik har det vært siden jeg selv var lærling. Dette gjør vi fordi vi velger å satse på ungdommen, sier Johnsen.

Trygge lærlinger

VVS-dagene er den største messen av sitt slag i Norge, og tilbyr en unik mulighet til å orientere seg i fagmiljøet. Gjennom å knytte kontakter og hilse på leverandører og samarbeidspartnere får lærlingene en forståelse av hvor stor bransjen er, og hvor mange muligheter som finnes der ute.

Når man får svennebrevet kommer det med et hav av muligheter. En dag som dette vil bidra til at de blir tryggere på VVS faget, forteller markedsansvarlig i VVS Eksperten, Susanne Gantzel.

Ønsker å komme i kontakt med rørleggere

VVS Eksperten skal også ha en egen stand på messen. De håper å få besøk av mange medlemmer og også tilknytte seg nye medlemsbedrifter.

– Dette er en gylden mulighet til å komme i kontakt med rørleggere som ønsker å få vite mer om våre kjedekonsepter, forteller Johnsen.

Stolte lærlinger

– Vi tror god kjennskap til faget og bransjen bidrar til å skape stolte og trygge lærlinger. Lærlingene er fremtiden, og vi velger å satse på ungdommen, sier et samstemt kjedekontor.

Om VVS Eksperten

VVS Eksperten er en rørleggerkjede med ca 450 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk. I utstrekning har VVS Eksperten rørleggere fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.


Planlegger du å besøke VVS-dagene? Last ned din billett allerede i dag.

I år har VVS-dagene 40-årsjubileum og i den anledning ser vi tilbake på historien for å se den enorme utviklingen vår flinke bransje har vært en del av.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm (Tidligere Norges Varemesse).

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet. Messen består av mer enn 200 utstillere som presenteres det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

­

­

Powered by Labrador CMS