Dette skjer på VVS-dagene

På årets messe kan du nyte god mat og drikke, høre på lærerike og inspirerende foredrag, og oppleve en verden full av spennende og dyktige fagfolk. Her er et lite sammendrag av ting du burde få med deg på messen. Har du ikke lastet ned din gratisbillett enda kan du gjøre det her.

Jazzbaren

Jazzbaren er utformet slik at man skal ha et sted å lene seg tilbake og slappe av. Det vil bli enkel servering, der kan man nyte noe godt å drikke med noe på siden. En hyggelig atmosfære med rolig jazzmusikk, bilder av Louis Armstrong og Ella Fitzgerald. Perfekt for gode samtaler og en pust i bakken!

Coffee,Cup,And,Beans,On,Old,Kitchen,Table.,Top,View

Mat og drikke

I år skal vi bygge opp to restauranter der man kan nyte god mat og drikke Årets matkonsept er food trucks og det kommer til å bli servert ulike varianter av street food. Det vil bli noe for enhver smak, enten du går for burger eller Phad Thai.

Woman,Hand,Reaching,For,A,Burger,At,Food,Truck.,Closeup

NemiTek Akademiet

NemiTek Akademiet er vår digitale kunnskapsplattform, hvor innholdet hovedsakelig er spilt inn i vårt eget filmstudio. Under VVS-dagene vil du hver hele time få mulighet til å møte et utvalg av fagekspertene som har delt av sin innsikt og kunnskap til vårt akademi. Alle kan registrere seg helt uforpliktende, for å komme inn på Akademi-scenen som ligger i hall D under VVS-dagene. NemiTek Akademiet er ellers gratis for medlemmer i foreningen.

Se fagprogrammet her

Learning Point

Et Learning Point er et foredrag eller innlegg på bedriftens stand for alle som er besøkende på messen. Foredragene omhandler aktuelle og spennende temaer som står sterkt i dag, slik som ny teknologi, nye systemer og spørsmål om bærekraft og miljø. Her har man mulighet til å få informasjon og kunnskap om det som opptar noen av de største aktørene i bransjen. Alle standene som skal ha Learning Point blir merket, så se etter disse skiltene på messen.

Se fagprogrammet her

Powered by Labrador CMS