19.-21. oktober arrangeres VVS-dagene i Nova Spektrum i Lillestrøm (tidligere Norges varemesse). Messen ligger an til å knuse alle rekorder.
19.-21. oktober arrangeres VVS-dagene i Nova Spektrum i Lillestrøm (tidligere Norges varemesse). Messen ligger an til å knuse alle rekorder.

Større enn noen gang

To fulle messehaller og et ras av forhåndspåmeldte deltagere. VVS-dagene 2022 ligger an til å knuse alle rekorder.

Published Last updated

– Vi har satt ny rekord i antall solgte kvadratmeter. VVS-dagene har aldri vært større enn den blir i år, forteller Henrik Sakshaug, prosjektleder i NemiTek.

Disse stiller ut på VVS-dagene 2022

En drøy måned før messedørene åpnes er kun noen få utstillingsplasser ledig. Sakshaug tror også de vil bli revet bort de nærmeste dagene.

– Erfaringsmessig kommer det alltid inn påmeldinger tett opp mot messestart og vi gjør alt vi kan for å hjelpe de som fortsatt ikke har rukket å melde seg på, sier han.

Det er ikke bare utstillingen som er rekordstor i år. Nylig åpnet forhåndspåmeldingen til VVS-dagene 2022 og tusenvis av fagfolk har allerede sikret seg gratisbillett til messen i oktober.

40 års jubileum

VVS-dagene ble arrangert for første gang i 1982. Skandinavias største VVS-fagmesse fortsetter å vokse – 40 år senere.

– VVS-dagene har vært vår viktigste møteplass i 40 år. Pandemien førte til avlysninger, men nå er vi tilbake. Større enn noen gang, sier daglig leder i NemiTek, Thor-Jostein Egeland.

Fullpakket messeprogram

Arrangør NemiTek jobber nå med de siste detaljene før årets messeprogram lanseres.Det blir et rikholdig fagprogram med seminarer, lanseringer og eventer. Suksessen med utstillerseminarer i messehallene gjentas.

I tillegg bygges det opp egen områder på messen hvor de besøkende kan jobbe eller ta en pause og nyte god mat, drikke og musikk.

Planlegger du et messebesøk? Start på vvs-dagene.no og last ned din billett allerede i dag.

VVS-dagene 2022 arrangeres 19.- 21. oktober 2022 i Nova Spektrum, Lillestrøm.

Powered by Labrador CMS