Det aller nyeste innen proptech blir presentert på VVS-dagene 2020.
Det aller nyeste innen proptech blir presentert på VVS-dagene 2020.

VVS-dagene med eget «proptech-torg»

I hall D skal landets fremste eksperter innen proptech presentere ny eiendomsteknologi for byggherrer, entreprenører, byggeiere, driftere, produsenter og rådgivere.

Published Last updated

Fremtiden vil i større grad være preget av teknologi innen VVS og energi og miljø i bygg. Derfor arrangerer vi et «Proptech-torg» hvor besøkende skal få se hvilke data vi kan hente ut i dag, hvordan vi kan samle og bruke denne informasjonen og hvordan det hele henger sammen.

- Proptech er ikke nytt, men er stadig i utvikling – og det skjer raskt. Som eksperten, Tommy Hagenes fra Energy Control tidligere har uttalt er det bare vi mennesker som setter begrensninger for hvor teknologien skal bære. Vi ønsker å gi proptech et eget område på VVS-dagene fordi det er et fag som krever samarbeid mellom produsentene og derfor gir besøkende en best innføring dersom de står samlet, forteller Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NemiTek.

Tommy Hagenes i Energy Control forteller hva proptech er.

Proptech-sirkel

På «Proptech-torget» vil besøkende få mulighet til å delta på inspirerende seminarer alle dagene og stille utstillerne spørsmål. Området bygges som en sirkel, hvor alle utstillerne står i ring. I sentrum av torget blir alle produktene vist frem og besøkende får mulighet til å ta på, føle seg frem og få opplæring.

- Det blir plass til opptil 20 utstillere på området, men kravet er at produsentene fører produkter som snakker sammen eller som er mulig å koble sammen. Vi har med oss flere av Norges fremste eksperter, men har fortsatt noen få plasser ledig, forteller prosjektleder Henrik Sakshaug.

Kontakt Sakshaug for mer informasjon om påmelding.

After dark party

Etter stengetid arrangeres After dark party hver kveld fra kl. 17.00 til 21.00 med drikke, underholdning og mingling for inviterte gjester og kunder.

- VVS-dagene er en arena for kontakt og fremtidig business. Det som ligger foran alle er digitalisering, avslutter Egeland.

Se hallkartene for VVS dagene her.

Powered by Labrador CMS