Utstiller: A

ABK-Qviller AS

Kontaktperson: Ailin Toften
Mail: [email protected]
Telefon: 2320

ABK-Qviller leverer klimavennlige, energismarte løsninger for oppvarming og klimatisering av boliger og næringsbygg. Vi er Norges største distributør av varmepumper, varmeopptak, aircondition og befuktning, og har også spesialisert oss på moderne systemer for effektiv varmefordeling. Fra våre regionskontorer hjelper vi deg med alt fra innsalg, systemutvelgelse, prosjektering og tilbud, dokumentasjon, oppstart og support. ABK-Qviller skal være din partner for energismarte løsninger.

Fagområder: Ventilasjon/Inneklima, Kulde/Kjølesystemer, Varmepumpe, Varmesystemer

Ahlsell Norge AS

Kontaktperson: John Thomas Blandhoel
Mail: [email protected]
Telefon: 51 81 85 00

Ahlsell tilbyr et bredt sortiment av produkter som leveres til rett sted, i rett tid og til konkurransedyktige priser. Fra ett sted har du tilgang til riktig kompetanse og over 100.000 lagerførte artikler fra ledende leverandører. Ideen har alltid vært den samme - å skape effektiv handel med et bredt utvalg av produkter til fagmannen. Vår visjon er å være kundens førstevalg.

Fagområder: VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr

Airmaster Norge AS

Kontaktperson: Ida Wetche
Mail: [email protected]
Telefon: +45 990 80 444

Airmaster har markedets mest energieffektive og støysvake desentrale ventilasjonsløsninger med varmegjenvinning. Det ventileres bare i de rommene der det er nødvendig – og når det er nødvendig. Til styring av systemet kan Airmaster ventilasjonsanlegg ha separate betjeningsdisplay, men de kan også styres via Airmasters IoT-plattform, Airlinq Online, eller kobles til et overordnet SD-anlegg.

Fagområder: Ventilasjon / Inneklima

Alfsen og Gunderson AS

Kontaktperson: Sveinung Bekken
Mail: [email protected]
Telefon: 22 70 77 00

Armaturjonsson AS

Kontaktperson: Marie Kristine Kolbu
Mail: [email protected]
Telefon: 22 63 17 00