Utstiller C

Camfil Norge AS

Kontaktperson: Jan Erik Kleven
Mail: [email protected]
Telefon: 23 12 62 00

Camfils ledende renluftsløsninger beskytter mennesker, miljø og prosesser mot skadelige partikler, gasser og utslipp. Våre løsninger brukes over hele verden til beste for menneskers helse, økt ytelse og reduksjon av energiforbruk i et bredt spekter av luftfiltreringsapplikasjoner.

Fagområder: Ventilasjon/Inneklima

Canes AS

Kontaktperson: Eva Stenersen
Mail: [email protected]
Telefon: 934 66 575

Canes AS er en helnorsk leverandør med bunnsolid økonomi, som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

Fagområder: Varmesystemer, vannrensing, sanitær/VA, automasjon, konsulent-/rådgivningstjenester

Contracting AS

Kontaktperson: Cato Eliassen
Mail: [email protected]
Telefon:

Contracting AS (Devinco/Visma/UniMicro) bygger fremtidsrettede skybaserte dataløsninger, basert på erfaringer fra eiere, kunder og bransjer. Contracting Works er admin-verktøyet for enklere behandling av ordre og prosjekt. Her inngår økonomi, dokumentasjon, planlegging, samt integrasjoner med en rekke ledende bransjeverktøy. "Vi jobber hardt hver dag, slik at du kan gjøre mer og likevel være hjemme til middag"

Fagområder: Data og beregningsverktøy, FDVU-Systemer

Cordel Norge AS

Kontaktperson: Kjersti Edquist Johansen
Mail: [email protected]
Telefon: 70 17 84 00

I flere tiår har Cordel Norge bidratt til kostnadsreduksjon, effektivisering og gjort små og mellomstore bedrifter konkurransedyktige. Dette har gitt oss en høy kundelojalitet og mange suksesshistorier. Systemet Cordel er en kjerne til suksess for alle i entreprenørrettet virksomhet, håndverk og faghandel. Vi har gjort det enkelt med kun ett fleksibelt IT-system som er kjernen til å effektivisere ditt arbeide på salg og administrative oppgaver. Cordel brukes i dag av ca. 10 000 brukere fra hele landet.

Fagområder: Data og beregningsverktøy, Konsulent-/rådgivningstjenester

CTC FerroFil AS

Kontaktperson: Magnus Lövkvist
Mail: [email protected]
Telefon: 994 96 442