Utstiller: G

Geberit AS

Kontaktperson: Wenche Sydhagen
Mail: [email protected]
Telefon: 67 97 82 00

Den globalt opererende Geberit Group er en europeisk leder innen sanitærprodukter. Geberit opererer med en sterk lokal tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og gir unik merverdi når det gjelder sanitærteknologi og baderomsporselen. Produksjonsnettverket omfatter 29 produksjonsanlegg. Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Sveits. Med rundt 12 000 ansatte i rundt 50 land genererte Geberit salg av 3,1 milliarder CHF i 2019. Geberit-aksjene er notert på SIX Swiss Exchange og har vært inkludert i SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Fagområder: Sanitær/VA

Glava AS

Kontaktperson: Roar Steen Holst
Mail: [email protected]
Telefon: 69 81 84 00

Glava AS er ledende leverandør av isolasjon innenfor områdene VA og VVS. Typiske områder vi dekker er brannbeskyttelse, termisk-, kondens- og frostisolering av rør, kanaler, tanker og annet teknisk utstyr.

Fagområder: Brann og sikkerhet, Sanitær/VA, Ventilasjon/Inneklima, Varmesystemer, Kulde- og kjølesystemer

Grohe AS

Kontaktperson: Emilie Maria Bjerke
Mail: [email protected]
Telefon: 991 63 775

GROHE er en av verdens ledende leverandører av sanitærutstyr og en global merkevare dedikert til å tilby innovative produkter. I løpet av de siste ti årene alene har GROHE vunnet mer enn 300 design- og innovasjonspriser samt flere topprangeringer for deres arbeid innen bærekraft. GROHE ble også kåret blant de topp 50 bedriftene som er med på å forandre verden i det anerkjente Fortune®-magasinet.

Fagområder: Sanitær/VA