Utstiller: K

KE Fibertec AS

Kontaktperson: Jørn Eirik Gustavsen
Mail: [email protected]
Telefon: 975 75 945

KE Fibertec leverer bærekraftige ventilasjonsløsninger, som sikrer et godt inneklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er spesielt velegnet til effektiv, ensartet og trekkfri fordeling av frisk luft uten «døde soner». KE Fibertecs tekstilkanaler skaper et effektivt luftskifte og et godt inneklima i skoler, kontorer, butikker, showrooms, haller, verksteder og andre type lokaler hvor
mange mennesker er samlet.

Fagområde: Ventilasjon og inneklima

KJ-MA System AS

Kontaktperson: Johanna Ygemar
Mail: [email protected]
Telefon: 67 91 88 11

Gjennom vår historikk, siden 1947, har vi samlet erfaring. Denne erfaring har vi analysert og bearbeidet for så å implementere den i produksjonsprocessen for KJ-MA SYSTEM. Detta for å levere et avløpssystem av høyste kvalitet, som tåler dagens belastninger og samtidig er rustet for fremtidens prøvelser. Velg et avløpssystem som gjør en forskjell i fremtiden.

Fagområde: Sanitær/VA

Korsbakken Bad AS

Kontaktperson: Lene Solberg Kroken
Mail: [email protected]
Telefon: 22 35 27 60

Korsbakken Bad selger komplette bad og er leverandør av synlige produkter til baderommet. Vi selger merkevarer fra europeiske og japanske kvalitetsprodusenter til VVS-forhandlere i hele Norge. Våre merker er Damixa, Newform, Bathco, Globo og Toto. I tillegg har vi egen møbelproduksjon med Korsbakken som eget merkenavn.

Fagområder: Sanitær/Baderom

KSB Norge AS

Kontaktperson: Kristine Straume
Mail: k[email protected]
Telefon: 23 26 46 10

KSB Norge har levert pumper og ventiler for det norske markedet helt siden 1945 og med vår lange historie og kompetanse tilbyr vi våre kunder utmerket kundeservice og skreddersydde løsninger.

Fagområder: Automasjon, Brann og sikkerhet, Fornybar energi, Kulde/Kjølesystemer, Sanitær/VA, Varmesystemer, Ventilasjon/Inneklima

Kvalitetskontroll AS

Kontaktperson: Tommy Kroken
Mail: [email protected]
Telefon: 56 38 27 50

Kvalitetskontroll blitt en av bransjens ledenede aktører innen Kvalitetssystem, kvalitetssikring og HMS. Vi leverer et kvalitetssystem som er enkelt i bruk med alle de viktigste funksjonene for KS/HMS. Alt er tilgjengelig på mobil og desktop som er med på å forenkle og digitaliserer hverdagen i byggebransjen.

Fagomårder: Data og Beregning, Konsulent/rådgivningstjeneste