Utstiller: R

Reftec AS

Kontaktperson: Johnny Andresen
Mail: [email protected]
Telefon: 73 10 39 50

Vår målsetning i Reftec As har siden oppstarten i 2007 vært å levere energi optimale løsninger. De to siste årene har naturlige kuldemedier som Propan (R290) og CO2 , vært vårt hovedfokus Reftec driver i hovedsak med import, salg, service og bistand til komplette systemløsninger til proffmarkedet av : Isvannmaskiner, Varmepumper, Systemer (Kjelstyring, ekslere, Pumper, Buffertanker, Komplette styringssystemer), Dataromkjølere, Kjøl og Frys.

Fagområder: Kulde/kjølesystemer,Varmepumper, Varmesystemer, Automasjon

Rems Scandinavia AS

Kontaktperson: Torben Kristiansen
Mail: [email protected]
Telefon: 56 63 14 00

Siden grunnleggelsen i 1909 har REMS utviklet produkter til rørbearbeiding, spesielt til VVS- og varmeinstallatøren. REMS produserer maskiner og verktøy til profesjonelle. REMS løser sine oppgaver kompetent, ansvarsbevisst og på førsteklasses nivå. Produktene fra REMS er meget verdsatte takket være deres innovative teknologi og høye kvalitetsstandard og anvendes i hele verden.

Fagområder: Verktøy/Utstyr, Kulde/Kjølesystemer, Sanitær/VA, Varmesystemer, Ventilasjon/Inneklima

Resideo

Kontaktperson: Tom Fjordvang
Mail: [email protected]
Telefon: 409 06 262

Produktene våre er installert i mer enn 150 millioner hjem, og vi er et ledende selskap innenfor vann, varme, komfort og sikkerhet. Våre produkter vil hjelpe deg og dine kunder til en bedre hverdag.

Fagområder: Sanitær/VA, Kulde/Kjølesystemer, Vannrensing, Varmesystemer

RIDGID Scandinavia AS

Kontaktperson: Lone Fayers
Mail: [email protected]
Telefon: 80 01 54 43

Spar tid og tjen flere penger Det rigtige værktøj er det halve arbejde. RIDGID værktøj ! Innovativt kvalitetsværktøj, der siden 1923 har sikret håndværkere i hele verden den bedste forudsætning for at udføre et topprofessionelt resultat hver gang. Besøg os på standen og få demonteret vores nye FLEXSHAFT der renser afløb væg til væg eller se vores nye serie indenfor camera inspektion med TruSence og Tiltsence. RIDGID håndværktøj til håndværkeren, der ikke vil nøjes.

Fagområder: Verktøy og utstyr

Rico Gruppen AS

Kontaktperson: Nils Olaf Osnes
Mail: [email protected]
Telefon: 922 30 654

Vi produserer bilinnredning i kryssfiner, som er karbonnøytral, og veldig miljøvennlig. (Snekkerverksted) Vi har en avdeling som holder på med skilt og dekor. ( Folierer biler) Og vi har et bilverksted/påbygger verksted, slik at vi monterer lysutstyr, varmere og tar oss av de fleste oppgaver med bil.

Fagområder: Nyttekjøretøy

Roth Norge AS

Kontaktperson: Wenche Tømmeraas
Mail: [email protected]
Telefon: 67 57 54 00

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. Våre distriktsledere dekker hele Norge og sørger hver dag å lære opp våre kunder i våre produkter og systemer, slik at det oppnås høy effektivitet når våre systemløsninger benyttes.

Fagområder: Sanitær, Varmesystemer