Utstiller: V

Vaillant Group Norge AS

Kontaktperson: Elisabeth Norberg
Mail: [email protected]
Telefon: 64 95 99 00

Siden 1952 har Techem levert totalløsninger for individuell måling av vann og varme i borettslag og sameier. Dette innebærer leveranse av målere, trådløse systemer for fjernavlesning, avregningstjenester, drift og kundeservice i ettermarked. Vi leverer både leilighetsmålere og større tekniske gruppemålere. Våre målere leveres med en integrert radiomodul og kan programmeres for OMS. Vi tilbyr også individuell måling og avregning av elbilladeres strømforbruk. Dette innebærer også leveranse av ladestasjoner. Vi kan tilpasse leveranse og tjenesteløsning etter kunders behov.

Fagområder: Fornybar energi, Varmepumpe, Varmesystemer, Vannrensing

Varmesystemer AS

Kontaktperson: Lars Dyrhoff
Mail: [email protected]
Telefon: 23 30 24 30

Varmeteknikk AS

Kontaktperson: Sigmund Berg
Mail: [email protected]
Telefon: 233 75 500

Varmeteknikk AS leverer elektrokjeler for både damp og hetvann. Selskapet er enerepresentant i Norge for Zander & Ingeström AB på høyspenningskjeler for damp, varmt- og hetvann. Varmeteknikk AS har egen avdeling for service av elektrokjeler.

Fagområde: Varmesystemer

Ventilasjonsfilter AS

Kontaktperson: Baard Bratsberg
Mail: [email protected]
Telefon: 917 08 405

Ventilasjonsfilter AS leverandør av ventilasjonsfilter og luftfilter til alt innen bolig, næring, lakk verksted, industri og offshore. Vi har ALT i filter til Norges beste priser og er i dag en av Norges største leverandører av ventilasjonsfilter for bolig.

Fagområde: Ventilasjon/Inneklima

Ventistål AS

Kontakperson: Nina Selboskar
Mail: [email protected]
Telefon: 22 06 13 20

Ventistål AS er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge. Med totalt 16 avdelinger rundt i hele landet har vi nærhet til markedet. Som en del av Brødrene Dahl og Saint Gobain- konsernet er vi en sentral aktør innen bygg og anlegg. Vi leverer et stort utvalg produkter innen ventilasjon, varmepumper, kjøling, teknisk isolasjon, bygg automasjon samt tak og fasadeprodukter. Thermo Control AS er datterselskap av Ventistål og med sine avdelinger rundt i hele Norge ledende leverandør av kuldeanlegg, komfortkjøling, varmepumper og luftbehandlingsaggregater til det profesjonelle markedet.

Fagområder: Automasjon, Kulde/Kjølesystemer, Varmepumpe, Ventilasjon/Inneklima

Vestnor Teknikk AS

Kontakperson: Frode Fardal
Mail: [email protected]
Telefon: 51 49 80 60

Vestnor Teknikk AS er stolt leverandør av kvalitetsprodukter til VVS bransjen siden 1984. Våre produkter leveres i hovedsak til «Proffmarkedet», det vil si offentlige og private prosjekter samt industri. Våre hovedprodukter er komplette dusjsystemer, servantarmatur, urinalspyling, rustfrie sanitærprodukter etc. Vi leverer også komplette løsninger for uknuselig servant og WC i kompositt material til institusjoner/fengsler. I tillegg er vi leverandør av komplette nød- og øyedusjsystemer.

Fagområde: Sanitær

Viega AS

Kontaktperson: Sofie Hermansson
Mail: [email protected]
Telefon: +46 703 20 41 08

Vifter & Miljø AS

Kontakperson: Bjørn Steinar Lien
Mail: [email protected]
Telefon: 23 28 80 90

Rådgivende utstyrsleverandør innenfor ventilasjon og inneklima, med hovedvekt på brann, garasje og trykksetting av trapperom. Vi leverer forøvrig produkter, komplette systemløsninger, automatikk, igangkjøring og service til de fleste typer prosjekter. Vifter & Miljø AS feirer sitt 25 års jubileum i løpet av 2020, og dette vil selvsagt bli markert under VVS dagene! Vi startet opp i 1995!

Fagområder: Ventilasjon/Inneklima , Automatikk, Brann og sikkerhet

VikingBad AS

Kontaktperson: Linda Sagplass
Mail: [email protected]
Telefon: 37 09 06 00

VikingBad – Alt til ditt bad VikingBad er en stolt norsk totalleverandør av synlig baderoms produkter. Vi tegner, designer og utvikler innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design. Vi leverer nå komplette og helhetlige baderoms pakker til ditt bad. Det betyr at du nå kan få alt fra en leverandør - en produktpakke, en samlet pris, en faktura og en levering for sluttbrukeren og rørleggerne.

Fagområder: Sanitær

VITRON

Kontakt: Aivaras Lazutka
Mail: [email protected]
Telefon: +37067100077

VITRON is a manufacturer of trench heaters, stationary, wall-mounted and electric convectors. We offer a wide range of models and great design grills. We are a new player in this market so we are looking for a reliable partner. We offer OEM services.

Fagområder: Varmepumpe, Automasjon, Varmesystemer, Nyttekjøretøy

VVS Eksperten AS

Kontakt: Birgitte Moen
Mail: [email protected]
Telefon: 979 62 603

VVS Eksperten, landsdekkende rørleggerkjede for små, mellomstore og store bedrifter med eller uten butikk. Handle hvor du vil, vi har avtale med alle grossistene og de beste leverandørene.

Fagområder: Sanitær/VA

Värmebaronen AB NUF

Kontakt: Christopher Nilsson
Mail: [email protected]
Telefon: +46 44 22 63 20