Canes er kjent for å gi det lille ekstra og å finne gode løsninger for å gjøre det enkelt for kundene sine.
Canes er kjent for å gi det lille ekstra og å finne gode løsninger for å gjøre det enkelt for kundene sine.

Canes vokser – går for to stands!

VVS-grossisten Canes har mye spennende på lager i 2020, bokstavelig talt.

Published

Med oppkjøpet av Encon utvides sortimentet ytterligere med radiatorer og tilhørende varmeavgivende produkter, i tillegg til Canes’ hovedprodukter som trinnlyd og gulvvarme. De holder også fokus på kulvert, prefab, vannbehandling med mer. Alt dette skal stilles ut på VVS-dagene og har gjort at Canes går for to stands på VVS-dagene i år, og dermed blir en av de største aktørene på messa!

Markedsansvarlig i Canes, Eva Stenersen.
Markedsansvarlig i Canes, Eva Stenersen.

- Vi kommer på messa for å vise frem både kjente og nye produkter. Store deler av målgruppene kjenner godt til oss fra før, og noen ikke. Med så mye å vise frem har vi måtte ha to stands. Den største standen skal vi bruke til å stille ut gulvvarme, tappevann, radiator, prefab også videre, og på den litt mindre standen tenker vi å vise frem kulvert og vannbehandling, sier markedsansvarlig i Canes, Eva Stenersen.

Kunnskapsdeling

På VVS-dagene holder Canes fokus på å dele produktinformasjon og kunnskap.

- Vi vil blant annet gå igjennom den nye veilederen for vannbåren gulvvarme i boliger og næringsbygg, som Standard Norge publiserte i februar. Det vil også være opplæring i vannbehandling, i tillegg til andre relevante produktpresentasjoner, forklarer Stenersen.

Nytt hovedkontor

I dag har Canes lager både i Moss og på Lier, men på grunn av stor vekst de siste årene, skal de nå flytte inn i store lokaler i Drammen i starten av neste år. Alt av lager og administrasjon vil dermed flyttes til Drammen på en 18 000 kvm tomt, med et bygningsareal på nær 5000 kvm.

- Vi har i de siste årene hatt en god vekst og med et utvidet sortiment samt nye ansatte på laget, trenger vi stadig mer plass, forteller Stenersen.

De fleste som jobber hos Canes er rørleggere eller har annen byggteknisk bakgrunn. Dette for best å kunne kommunisere godt med kundene og bidra med viktig kompetanse.

- Canes er kjent for å gi det lille ekstra og å finne gode løsninger for å gjøre det enkelt for kundene sine. Det viser seg at det fungerer godt – vi skal alltid være noe mer enn bare en leverandør. Når du samarbeider med oss får du en partner som er med deg hele veien i prosjektet. Vi bidrar med spesialistkompetanse og finner gode løsninger i samarbeid med kundene, avslutter Stenersen.

Powered by Labrador CMS