Furhoffs stiller ut sine rustfrie produkter på dobbelt så stor stand som i 2018
Furhoffs stiller ut sine rustfrie produkter på dobbelt så stor stand som i 2018

Mange dobler standstørrelsen i 2020
- her er Furhoffs!

VVS-dagene er en viktig arena for Furhoffs fordi det er en god møteplass for å treffe både nye og eksisterende kunder. De produserer rustfrie produkter og til årets messe har de som mange andre doblet størrelsen på plasseringen sin.

- Vi har doblet størrelsen på standen i år fordi vi har stor tro på denne plasseringen og ønsker å vise frem et bredere sortiment av produktene våre. Det er en mulighet til å vise frem flere produkter enn på prosjektmøter, og kundene får sett mer enn bare tegninger og bilder. Her skal kundene få kjenne og ta på bra kvalitet, smiler salgsansvarlig Gustavo Cederqvist.

VVS-dagene fylles opp fort - bestill din utstillerplass her og nå!

Rustfritt i offentlige bygg

Furhoffs er en produsent av rustfrie produkter til ulike offentlige bygg. For eksempel skoler, industribygg, verksteder, restauranter og svømmehaller med mer. De har utrolig mange rustfrie produkter i sitt sortiment, men i år har de fokus på gulvbrønner og gulvrenner, samt en mengde nye innredningsprodukter.

- Vi vil at det skal være enkelt for kundene å finne produktene de trenger til sine prosjekter. Derfor har vi satt sammen en prosjekteringsveiledning som vi skal vise frem på VVS-dagene. Dette er særlig aktuelt for renholdsrom, svømmehaller, verksted, storkjøkken og dagligvarehandler, sier Cederqvist.

Ikke bestilt plass på VVS-dagene enda? Da bør du gjøre det før det er fullt!

Fokus på miljø og bærekraft

Rustfritt stål er benevningen på en mengde stål med den sammensatte nevneren at de alle inneholder minst 12 % krom.

Da jern legeres med minst 12 % krom vil krommet i stålet reagere med oksygenet i luften og danne en veldig tynn beskyttende hinne av kromoksid på stålet, et såkalt passivsjikt. Det er dette sjiktet som beskytter stålet mot det som vi til daglig kaller korrosjon. Om det passive sjiktet skades gjennom mekanisk eller kjemisk påvirkning, dannes det spontant gjennom kontakt med oksygen i f.eks. luft eller vann.

- Rustfritt er et helt fantastisk materiale som kan anvendes i hele 50 år på offentlige bygg. Deretter kan det smeltes ned til et helt nytt produkt med 100% materiale av produktet. Vi ser at rustfritt anvendes mer og mer der man ønsker langsiktige og holdbare løsninger, forteller Cederqvist.

Gustavo & Kay hilser dere velkomne til Furhoffs på VVS-dagene 2020!

Powered by Labrador CMS