HJEMMEKONTOR: NemiTeks fag- og aktivitetssjef, Thomas Fransrud planlegger fagprogrammet for VVS-dagene i disse dager.
HJEMMEKONTOR: NemiTeks fag- og aktivitetssjef, Thomas Fransrud planlegger fagprogrammet for VVS-dagene i disse dager.

Hva gjenstår før VVS-dagene 2020?

NemiTeks planlegging av tidenes beste VVS-dager ruller i stor fart videre med positiv salgsvekst og spennende fagprogram.

Published Last updated

- VVS-dagene har positiv salgsutvikling og bestillingene ruller inn også i disse dager og det er ikke mye som gjenstår før hallene er fulle. Vi håper at messen vil bidra til å skape oversikt, styrke nettverk og øke kunnskap som vil gi VVS-bransjen nytt liv og stor vekst, forteller daglig leder i Nemitek Thor-Jostein Egeland.

Planlegger fagprogram

Foreningens fagsjef, ledere og eksterne samarbeidspartnere planlegger fagprogrammet i disse dager.

- Vi kommer til å dele inn fagprogrammet etter fagdeler som varme, ventilasjon, sanitærteknikk og digitalisering. Det vil også tilkomme faglig innhold og underholdning som passer for alle i bransjen, forteller fag- og aktivitetssjef i NemiTek Thomas Fransrud.

Nytt av året er Proptech-torget hvor besøkende får mulighet til å delta på inspirerende seminarer alle dagene og stille utstillerne spørsmål.

Stor pågang og engasjerte utstillere

- Vi har fått veldige mange bestillinger og positiv tilbakemelding på Proptech-torget. Det er begrenset plass til rundt 20 utstillere på området. Kravet er at produsentene fører produkter som snakker sammen eller som er mulig å koble sammen. Vi har med oss flere av Norges fremste eksperter, men det enda noen få plasser ledig, forteller prosjektleder Henrik Sakshaug.

Powered by Labrador CMS