Ny struktur på VVS-dagene 2020

På VVS-dagenes mange kvadratmeter planlegges nå en ny struktur for messas arrangementer, møterom, restauranter og VIP-lounge. Det er lagt en plan om å spre foredrag og andre «happenings» utover området for å tiltrekke publikum flere steder på messa.

Published Last updated

- Dette gjør vi for å skape synlighet og potensiell trafikk til både store og små stands i og utenfor midtgangen. Vi videreutvikler messekonseptet og tilegner messa med flere arenaer for læring og en splitter ny visuell profil, sier daglig leder i NemiTek Thor-Jostein Egeland.

Ny visuell profil

Som mange sikkert har fått med seg kom Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening (aka. NemiTek) ut med en ny visuell profil i høst. Dette vil også påvirke VVS-dagenes stil og utseende.

- Vi vil ikke avsløre for mye enda, men vi kan si at det ikke blir Oktoberfest i restauranten lenger og vi har lagd et kjempekult konsept i samarbeid med varemessa. Møterom, lounger og hovedscenen vil få samme tema som den nye restauranten. For å gi dere et lite hint om temaet er nøkkelordet; "Tailgating", smiler designansvarlig og prosjektkoordinator Martine S. Frøseth.

NemiTek jobber med en plan for å gi VVS-dagene et helhetsutrykk med mange muligheter for utstillerne å vise seg frem, læringsarenaer og plass for kundemøter og avslapping.

Hva skal skje hvor?

Tradisjonen tro er VVS-dagene delt inn i to haller på Norges Varemesse i Lillestrøm. Hall C holder temaene sanitær, verktøy, utstyr, biler og data. Og Hall D er reservert for varme, ventilasjon og inneklima.

Bakerst i hall C finner du hovedscenen hvor vi snart skal presentere et innholdsrikt fagprogram. Hovedscenen har 166 plasser og det er allerede invitert inn noen spennende foredragsholdere på alle fagdeler fra teknisk VVS, sanitærteknikk, til inneklima og ventilasjon og varme, samt digitalisering. Det er også mulig for utstillere å leie hovedscenen til egne arrangementer.

Mange flotte utstillere er allerede registrert, se hallkartene her!

VVS-dagene begynte i liten skala å presentere en digital arena kalt Digitorium i 2018. Dette bygger vi videre på i år med Tommy Hagenes i fronten på Proptech og digitale dippedutter for byggenæringen. Denne spennende delen av VVS-dagene 2020 vil man finne bak i midten på Hall D.

- Den spredte plasseringen av foredrag, restauranter og møterom vil bidra til å gi synlighet til alle utstillere på messa, sier Egeland.

Hallkartene fylles opp

Som vi har sagt tidligere er VVS-dagene 2020 på god vei til å være fullbooket. 75 prosent av messa er solgt til flotte aktører fra hele bransjen, og dette gir gode forutsetninger for å nå målet om å skape tidenes beste VVS-dager.

- Aldri før har vi reservert og solgt så mange plasser så tidlig, det er fantastisk. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger etter messen i 2018 og ser at mange returnerer for å satse enda større i 2020, forteller salgssjef for VVS-dagene, Henrik Sakshaug.

Powered by Labrador CMS