Rems ser frem til å stille ut sine nyheter på VSS-dagene.
Rems ser frem til å stille ut sine nyheter på VSS-dagene.

VVS-verktøy på VVS-dagene

Siden 1909 har REMS utviklet rørbearbeidingsprodukter, spesielt for rørlegger- og varmeinstallatøren. Førstehånds verktøy og senere maskiner og elektroverktøy.

Published Last updated

Rems ser frem til å stille ut sine nyheter på VVS-dagene. I år kommer de med en rekke nye verktøy, spesielt innenfor Akku-verktøy. Blant annet; REMS Akku-press 22 volt radial pressmaskin, REMS Akku-Cento 22 volt kappemaskin til ulike rørdeler og REMS Akku-Amigo 22 volt gjengemaskin.

Torben Kristiansen, Adm. dir i REMS
Torben Kristiansen, Adm. dir i REMS

- Messen har mange besøkende og det er en god blanding innen de ulike fagdelene i bransjen mellom de besøkende. Slik skaper man alltid nye kontaker. På VVS-dagene får vi mulighet til å vise alle våre nyheter frem sammen med vårt øvrige produktprogram, forteller adm. dir. i REMS Torben Kristiansen.

Masse nyheter

På VVS-dagene vil REMS ha stort fokus på deres nye 22 volt Akku-serie, men selvfølgelig også deres kjente produkter innenfor skjæring, rilling, overskjæring, press og bukkemaskiner også videre.

- Vi har en helt spesiell bredde og dybde i vårt produktsortiment. For eksempel har vi presstenger til stort sett alle pressfitting-systemer – hvilket betyr at hvis en kunde i dag skal presse Geberit og til neste uke Roth Nordic, VSH, Uponor eller andre systemer, så kan de anvende samme REMS pressmaskin. De trenger bare andre presstenger, forklarer Kristiansen.

Vil fokusere på synlighet etter Covid-19

Under den koronakrisen har REMS-gruppen lagt fokus på å følge de forhåndsregler og retningslinjer som kommer fra de nasjonale regjeringer. De, som mange andre, jobber med utfordringen med å komme seg så positivt gjennom krisen som mulig!

Hovedfokus etter krisen vil være synlighet og REMS skal gå ut mot rørleggerne, installatørene, grossistene og ikke minst skolene.

- Kundene skal vite at de har en profesjonell produsent av VVS-verktøy bak seg – med over 100 års erfaring, produsert i Tyskland. Innovasjon og kvalitet er stadig på agendaen, noe som vil komme frem via mange nye og unike VVS-verktøy mange år fremover, avslutter Kristiansen.

Powered by Labrador CMS