VVS-dagene 2018
VVS-dagene 2018

Hvordan bli synlig på messe?

Å være med på VVS-dagene er en stor mulighet for alle deltakere på messa – til og med de med mindre plassering. Ikke alle tar like stor plass, men det er mye man kan gjøre for å øke synligheten sin. Her kommer noen tips og opplysninger til hva dere kan gjøre for å få mest mulig ut av VVS-dagene!

1. Fortell målgruppen din hvor du er

Du kan benytte e-post, nettsider, sosiale medier eller telefon for å invitere både nye og eksisterende kunder til din stand. Dette er noe man kan gjøre internt fra egen bedrift eller enkelt kjøpe av NemiTek dersom man ikke har ressurser selv.

2. Aktiviteter på standen

Å stå i ro og peke på et produkt er som regel ikke nok. Konkurranser med premier, opplæring om ditt produkt/løsning/tjeneste eller spennende merchandise med din logo på, kan bidra til at folk stopper på akkurat din stand. Tenk utenfor boksen og vær kreativ!

3. Utstyr til stand

Lys, TV-skjermer og plakater får folk til å stoppe. Sørg for tydelige budskap, interessant innhold og synlige flater. Strøm, lys eller tepper kan bestilles direkte fra Messekatalogen eller på [email protected].

4. Gi kundene noe godt å spise

Har du vært på messe før vet du at man kan bli veldig sulten og tørst. Hvis ønskelig er det muligheter for servering av enkel mat på din stand. Ønsker du dette kontakt; [email protected]

5. Learning Point

Seminarer, foredrag og andre eventer er spennende. Dersom du skal arrangere noe på messa, kan vi markedsføre dette gjennom vårt fagprogram. Gi beskjed tidlig for å sikre deg en plass her.

6. After Dark

Du kan også invitere dine kunder til et eget arrangement på din stand etter stengetid på onsdag og torsdag. For bestilling av AfterDark kontakt; [email protected].

7. Vis ditt engasjement

Å stille ut på messe handler om å by på seg selv og dele ditt engasjement for din bedrift. Du kan ikke forvente å få utbytte av din deltakelse dersom du sitter på telefonen eller ikke er tilstede på standen.

8. Møterom

Hvis du trenger møterom under messen, har vi rom for 8 til 100 personer (ønsker du større, ta kontakt). Her kan du ta imot kunder, ha interne møter eller hva du måtte ønske. Det er førstemann til mølla, så vær tidlig ute med å booke! Ta kontakt med: [email protected] eller tlf. 948 15 188 hvis du ønsker å booke møterom eller har noen spørsmål.

9. Pressedekning

Ønsker du pressedekning før messen må du ikke nøle med å sende oss dine nyheter. Send inn til redaksjonen vår på; [email protected] så vurderer vi det inn i vår innholdsplan.

Lurer du på noe rundt VVS-dagene kontakt Henrik Sakshaug.