Learning Point

Trekk oppmerksomhet til din bedrift og få folk som er interessert i å lære mer om deres ekspertise på din stand på VVS-dagene – delta på Learning Point.

Learning Point er et program hvor utstillere på VVS-dagene får mulighet til å dele sin kunnskap med publikum til en fastsatt tid. Aktiviteten skjer på egen stand, på egne premisser. Her får man mulighet til å trekke flere til standen og vise hva man er god for.

Ved å være et Learning Point fremstår bedriften din både profesjonell og fremtidsrettet. Vi opplever at mange tidligere utstillere i Learning Point har hatt svært god erfaring med deltakelsen.

Hilde Brønlund, daglig leder i F-TECH håper nå på å gjenta suksessen fra VVS-dagene i 2018.

–De som kommer er interessert i vår nisje

Da VVS-dagene ble arrangert sist, for fire år siden, så F-TECH at å ha Learning Point på sin stand samlet kunder, entreprenører og konsulenter.

–Vi er en liten bedrift, med en liten stand og dette var en gylden mulighet til å trekke til seg mange folk innenfor vår målgruppe. De som kommer er interesserte i vår bedrift og vår nisje, og dette er vi selvfølgelig veldig glade for, forteller daglig leder i F-TECH, Hilde Brønlund.

–I år skal vi holde foredrag om det samme temaet som sist, ettersom det er like aktuelt – om ikke mer. Det går på at adiabatisk kjøling er miljøvennlig, og vi ser frem til å samle folk som er like interesserte i dette som oss selv, og spre kunnskapen vi sitter på til de som er nysgjerrige og ønsker å få vite mer. Vi ser frem til å ha Learning Point på vår stand i år også, og håper på å gjenta suksessen fra sist gang, forteller hun.

–Håper vi kan spre kunnskap om våre systemer

Purmo ønsker å arrangere Learning Point for å vise frem produkter og for å dele kunnskap om sine systemer, forteller Tom Gunnar Bratsberg, salgssjef i Purmo.

Purmo ønsker å arrangere Learning Point fordi de vil vise frem de produktene de fokuserer på og kunnskapen sin satt i system.

–Vi har ikke hatt Learning Point før ettersom dette er første gang vi deltar på VVS-dagene. Det de som kommer kan forvente er en kombinasjon av foredrag og animasjon. Vi håper vi kan spre kunnskap om våre systemer og de produktene vi fokuserer på, og møte interessenter og andre som er opptatt av et godt inneklima satt i system, forteller salgssjef Tom Gunnar Bratsberg.

Har din bedrift også lyst til å være et learning point?

Deltakelsen er kostnadsfri og vi hjelper dere med markedsføringen i messeavisen og andre plattformer. Meld dere på i dag å spre den unike kunnskapen din bedrift sitter på til de interesserte og engasjerte messedeltakerne som ønsker å vite mer om deres ekspertise.

Ta kontakt for mer informasjon og trykk her for påmelding til Learning Point.

Kontakt:

Henrik Sakshaug
+ 47 958 01 805
henrik@nemitek.no

Powered by Labrador CMS