SAMLING: VVS Eksperten og Rørlegger på hjul tar med seg 150 lærlinger fra land og strand til VVS-dagene, forteller daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.

Ruller ut rød løper for neste generasjon på VVS-dagene

VVS Eksperten og Rørlegger på hjul setter bransjepraksisen i fokus og inviterer 150 ambisiøse lærlinger fra hele landet til en utvidet samling på VVS-dagene.

Published Last updated

Akkurat som de gjorde under forrige utgave av VVS-dagene, skal fremtiden satses på med faglig kompetanseheving i fokus. Forskjellen er at nå skal det satses enda mer. 

VVS Eksperten har nemlig valgt å utsette sitt årsmøte til 2025, for heller å satse på lærlinger i 2024.

Utvider

– Basert på den overveldende responsen fra VVS-dagene i 2022, hvor både lærlinger og samarbeidspartnere ga oss strålende tilbakemeldinger, har vi også besluttet å utvide til en todagers samling i 2024, sier daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.

Møterom på VVS-dagene?

Vi har møterom med kapasitet fra 2 til 900 personer.

Kombiner messeopplevelsen med en intern samling, fagsamling, seminar, arrangement, kurs, teambuilding-aktiviteter eller annet for dine kolleger eller kunder.

Kontakt martine@nemitek.no for mer informasjon.

Han forteller at i løpet av messen i 2022 fikk lærlingene en unik mulighet til å styrke sitt faglige fundament ved å besøke nøye utvalgte samarbeidspartnere under VVS-dagene. 

– Dette ble gjort tidsstyrt så de visste alltid hvor de skulle og ble tatt godt i mot. Den samme modellen kjører vi i 2024 med 30 utvalgte samarbeidspartnere, sier Johnsen.

Nettverksbygging

Han fremhever at dette er en unik mulighet for lærlingene til å lære, vokse og knytte verdifulle bånd i bransjen, og lærlingene bør ikke være vanskelig å få øye på da de på messeområdet vil være iført kjedenes profil.

– Vi har satt sammen et spennende program med faglige innslag og sosiale aktiviteter, og i kjent VVS Eksperten og Rørlegger på hjul-stil vil det selvfølgelig også være noen spennende overraskelser i løpet av disse to dagene.

– Lidenskap for faget

– Vi gleder oss stort til dette. Det er så inspirerende å treffe fremtiden i den norske VVS-bransjen og alle de gode samtalene.  Vi ser frem til å dele kunnskap, inspirasjon og lidenskap for faget med neste generasjon, sier han, før markedssjef Susanne Gantzel overtar ordet:

– Besøk oss på VVS Eksperten/Rørlegger på hjul sin stand, hvor vi serverer de aller beste vaflene. Selvfølgelig er oppskriften på vaflene hentet fra hockey. Følg duften og finn oss på VVS-dagene.

Powered by Labrador CMS