Hvorfor er VVS-dagene i 2024 ekstra viktig for deg som utstiller?

Årets VVS-dager gir utstillere en enestående sjanse til å posisjonere seg strategisk for fremtidig suksess.

Published Last updated

Med forventet vekst i 2025 og 2026 blir årets VVS-dager mer enn bare en messe – den blir en nøkkelspiller for bedrifter som ønsker å utvide sitt nettverk, styrke relasjoner og markedsføre seg på en unik måte.

Tidlig synlighet – økende suksess

Å være synlig nå gir utstillere en fordel når det gjelder å kapitalisere på den forventede veksten i 2025 og 2026. VVS-dagene skiller seg ut ved å sette utstillerne i fokus allerede før messen starter, og gir dem eksklusiv tilgang til andre arrangementer gjennom 2024 og 2025.

Prioritert markedsføring for utstillere

En unik egenskap ved VVS-dagene er den sterke vektleggingen på markedsføringen av utstillere i forkant av arrangementet. Dette gir utstillerne en enestående mulighet til å bli sett og lagt merke til gjennom messens egne kanaler, som gir ekstra synlighet før, under og etter selve messen.

Beslutningstakere og interessenter

Messen legger stor vekt på å tiltrekke seg de riktige beslutningstakerne og interessentene for utstillerne. Dedikert arbeid for å nå relevante besøksgrupper sørger for at utstillerne knytter verdifulle kontakter og muligheter.

Eksklusiv tilgang til plattformer og medier

Med tilgang til seks fagblader og 50.000 unike lesere per måned, gir VVS-dagene utstillerne en plattform for å kommunisere sitt budskap til en bred og unik målgruppe i bransjen. Denne eksklusive tilgangen gir en uovertruffen mulighet til å nå ut med virksomhetens budskap.

Skille seg ut i mengden

Konkurransen med nye merker er konstant, men VVS-dagene gir utstillerne fordelen av å komme disse konkurrentene i forkjøpet. Det er en gylden sjanse til å stå frem og bli lagt merke til i en tid hvor synlighet og posisjonering er avgjørende.

Bransjeutvikling og merkevarebevissthet

Utover å være en plattform for synlighet, gir VVS-dagene utstillerne muligheten til å spille en aktiv rolle i bransjeutviklingen. Overskuddet fra messen investeres tilbake i bransjen, og utstillerne blir en viktig drivkraft for positive endringer.

Lokal og global rekkevidde

VVS-dagene 2024 gir utstillerne en unik mulighet til å nå både lokale og globale målgrupper. Med nasjonal og internasjonal rekkevidde fungerer messen som en bro mellom lokale og globale forretningsmuligheter.

I en tid preget av usikkerhet er deltakelse på årets VVS-dager ikke bare et strategisk valg, det er en investering i fremtidig suksess. Delta og dra nytte av alle disse fordelene for din virksomhet!

Powered by Labrador CMS