MULTICONSULT: Setter samlingen til VVS-dagene. Her ved kompetansenettverkets leder, Jonathan Lundblad og fagdirektør Ida Bryn.

Multiconsult tar med seg over 200 til VVS-dagene

Når VVS-fagnettverket til Multiconsult samles, møtes over 200 ingeniører, sivilingeniører, og tekniske tegnere på ett sted. I 2024 skal samlingen foregå i Lillestrøm på VVS-dagene.

Published Last updated

Møterom under VVS-dagene?

Vi har møterom med kapasitet fra 2 til 900 personer.

Kombiner messeopplevelsen med en intern samling, fagsamling, seminar, arrangement, kurs, teambuilding-aktiviteter eller annet for dine kolleger eller kunder.

Kontakt martine@nemitek.no for mer informasjon.

Med et internt VVS-kompetansenettverk på over 300 medlemmer, er Multiconsult Norges ledende selskap innen prosjektering og teknisk rådgivning innen VVS-, energi- og klimateknikk.

Årlig arrangerer nettverket en intern fagsamling hvor over 200 av medlemmene deltar. Kompetansenettverkets leder, Jonathan Lundblad står for planleggingen av den årlige nettverkssamlingen. Her får ansatte samles for kursing, foredrag, sosialisering, og ikke minst en samlet tur til VVS-dagene

Møteplass og fagutvikling

– Samlingen har vært en møteplass for at våre engasjerte medarbeidere skal holde seg faglig oppdatert og utvikle bånd innad samt utad organisasjonen. Hensikten er å forbli spydspissen innen VVS, energi- og miljøteknikk uavhengig av hvor i Norge du møter våre kollegaer. Bedre blir det ikke enn på messen hvor hele VVS-Norge samles, forteller Lundblad.

Han fortsetter:

– Våre medarbeidere er initiativrike og brenner for sitt fag. For å holde flammen levende vil vi at de skal være oppdatert på alt det spennende som skjer i bransjen. Derfor deltar vi på VVS-dagene. Vår strategi er å være et arbeidssted hvor kompetanse utvikles og medarbeiderne trives - ikke bare for å tilby kundene våre bedre løsninger, men også for at man skal utvikle seg selv og ha det gøy på jobb.

Bærekraft i fokus

Bærekraftige løsninger skal være et av de overordnede temaene under den interne fagsamlingen Multiconsult skal holde.

VVS-installasjoner står for 20 prosent av klimagassutslippene knyttet til materialbruk i nybygg, og mer enn det dobbelte ved rehabilitering. Samtidig yter anleggene vesentlige funksjoner som oppvarming, kjøling og ventilering av bygg, og utgjør de største energipostene. 

– Under samlingen og VVS-dagene håper vi å ruste våre medarbeidere med enda mer kompetanse og verktøy for å imøtekomme nye utfordringer innen miljø og energieffektivisering, understreker Lundblad.

Fagdirektør Ida Bryn trekker også frem innemiljø som sentralt tema, hvor VVS-nettverket har en strategisk tilnærming for å sikre god helse, opplevelse og funksjon i byggene. 

– Vårt mål er å skape bygg med godt innemiljø samtidig som vi sikrer bærekraft i hele livsløpet til bygget, avslutter Bryn.

Powered by Labrador CMS