VVS-DAGENE 2024

Storaktør hemmelige om planene på VVS-dagene

Mange bremser ned aktiviteten i 2024, men TECE kjører full gass mot 2025 og 2026. Da er VVS-dagene en viktig arena for å møte kundene, rådgivere og entrepenører.

Published Last updated

Aldri før vil storaktøren TECE ha større tilstedeværelse på VVS-dagene som de planlegger å ha i år. Og det er det en åpenbar grunn til:

TECE Norge

  • Familieeid selskap med hovedkvarter i Tyskland
  • Leverer sanitærprodukter og systemer

– Man kan ikke spare seg til mer penger, sier administrerende direktør i TECE, Geir Herdlevær, når vi møter han på hovedkontoret på Langhus. 

– Sammen med kundene våre skal vi møte 2024 på en god måte, men vi må investere i de menneskene, produktene og systemene vi trenger for å være klar til 2025 og videre.

Herdlevær forteller at mye av fokuset deres ligger på å gjøre livet enklere for sine kunder. Om det er miljødeklarasjoner på produkter, nye mer effektive løsninger, eller enklere logistikk for kundene. I løpet av Q1 åpner TECE opp i Stavanger, og lanserer også nettbutikk.

Hemmelighold av planer

Hva TECE vil vise frem på VVS-dagene er de derimot mer hemmelighetsfulle om. Herdlevær holder kortene tett til brystet når vi spør om det er nye produkter, løsninger eller lignende som de vil vise frem.

– Vi kommer til å fylle standen med de produktene vi har i dag, selvsagt. Hva nytt som kommer, vil alle kunne se når messen åpner, forteller Herdlevær hemmelighetsfullt. 

Montør for TECE, Rune Bjølstad og administrende direktør Geir Herdlevær inspiserer fordelingsskap som blir montert ferdig på lageret til TECE.

På hovedlageret på Langhus jobber det et tjuetalls ansatte i administrasjon, lager og teknisk. Herdlevær, har vært i selskapet siden 2003 da det het Probata, og vært administrerende direktør i TECE Norge siden 2009. 

Ett av fokusene til TECE er å forbedre logistikken internt for å redusere klimagassutslipp og for å strømlinjeforme prosessene. Det er aldri en halvfull trailer som ankommer lageret, og det er alltid en kompleks kabal som legges når varene skal ut for å fylle hver bil med så mye som mulig. 

 

Administerende direktør i TECE, Geir Herdlevær, håper så mange som mulig kommer innom VVS-dagene i oktober.

Ønsker at bransjen samles

Hvordan fremtiden ser ut er det ingen som kan vite. I TECE jobber de konstant med å forbedre seg, og Herdlevær er klar over hva som skal til for at bransjen sammen skal kunne utvikle seg.

– Alle må komme til bordet og snakke sammen om hvordan vi skaper mer effektive og bedre løsninger for markedet. Vi ønsker tilbakemelding fra arkitekter, rådgivere og alle andre som kan gi oss en pekepinn på hva si skal tilby av produkter, forteller Herdlevær entusiastisk.

– Derfor tror jeg VVS-dagene 2024 blir en viktig arena! Vi som leverandør klarer alltid å tilpasse oss, så det er bare å ta kontakt.

Det kan også se ut til at ønsket til Herdlevær blir oppfylt, da Multiconsult allerede melder at de samler 200 ansatte til Lillestrøm for å samle sitt interne VVS-fagnettverk

Så får vi se om resten av bransjen også tar  oppfordringen fra Herdlevær, og blir med på VVS-dagene for å se nye produkter, lære om nye løsninger, og møte bransjen for å finne ut hvordan man skal gjøre ting mer effektivt.

Powered by Labrador CMS