Henrik Sakshaug, utstilleransvarlig og Thor-Jostein Egeland, prosjektleder for VVS-dagene, deler informasjon til utstillerne i webinar 5. mars.

Velkommen til utstillerwebinar

I opptakten til årets høydepunkt, VVS-dagene 2024, har vi som arrangør gleden av å tilby en rekke informasjonsrike og verdifulle webinarer for dere som er utstillere. Vårt mål er å maksimere deres suksess og synlighet før og under arrangementet.

Published Last updated

Gå ikke glipp av det første webinaret om dine muligheter som utstiller på VVS-dagene, 5. mars kl. 09.00-09.30.

Agenda:

  • Fokus og innramming av VVS-dagene 2024: Få innsikt i hva som gjør dette året spesielt og hvordan vi sammen kan skape en minneverdig begivenhet.
  • Faglig formidling: Lær hvordan du kan optimalisere din tilstedeværelse og formidle din fagkunnskap effektivt til deltakerne.
  • Markedsføring for deg som utstiller: Informasjon om kanaler og budskap som vil øke din synlighet før, under, og etter VVS-dagene.
  • After Dark: Hvorfor utvide messen til etter stengetid, og hvordan gjennomføre?
  • Spørsmål?

    I webinaret får du mulighet til å få svar på det du lurer på. Send inn spørsmålene til oss i forkant eller still dem direkte i chatten under webinaret.

Vi ser frem til å bistå dere i forberedelsene og sørge for at dere får en produktiv og givende opplevelse under VVS-dagene 2024.

Meld deg på i skjemaet nedenfor:

Se også her for utstillerinformasjon: https://www.vvsdagene.no/utstillerinformasjon

Powered by Labrador CMS